Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Aikuisille monipuolista tarjontaa syksyn yhteishaussa

Centria-ammattikorkeakoulu

Aikuisille monipuolista tarjontaa syksyn yhteishaussa

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2012 klo 21:39
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Ammattikorkeakoulujen syksyn yhteishaku käynnistyy maanantaina 17.9.2012. Centria ammattikorkeakoulu tarjoaa tammikuussa 2013 käynnistyviä koulutusohjelmia hoitotyön ja liiketalouden sekä erillishaussa tietotekniikan koulutusohjelmissa. Kaikki koulutusohjelmat ovat suunnattu aikuisopiskelijoille.

Hoitotyön koulutusohjelma toteutetaan Kokkolassa ja lähiopetusta on 2-3 päivänä viikossa. Harjoittelujen suorittaminen on kokopäiväistä opiskelua. Sairaanhoitajan opinnot kestävät 3,5 vuotta.

Liiketalouden ja tietotekniikan koulutusohjelmat toteutetaan Pietarsaaren modernissa Campus Allegrossa. Molemmat opinnot ovat tarkoitettu erityisesti työn ohessa opiskeleville ja opinnot järjestetäänkin iltaisin ja viikonloppuisin. Tradenomin tutkintoon tähtäävä liiketalouden koulutusohjelma syventyy erityisesti taloushallintoon ja se toteutetaan suomen ja ruotsin kielillä. Insinöörin tutkintoon tähtäävä Information Technology -koulutusohjelma on englanninkielinen. Molemmat koulutukset toteutetaan ensimmäistä kertaa Pietarsaaressa.

Yhteishaku jatkuu sairaanhoitaja- ja tradenomiopintoihin 2.10.2012 saakka ja insinööriopintoihin oleva haku päättyy 10.10.2012.

 

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Paula Erkkilä, 044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun uusi nimi, Centria ammattikorkeakoulu – Centria yrkeshögskola, astui voimaan 1.8.2012.

Ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulun koulutusvastuualueet ovat tekniikka, liiketoimintaosaaminen sekä hyvinvointi ja kulttuuri.

Keskeiset tunnusluvut 2012

Aloituspaikkoja 2012                              622

Opiskelijoita                                          n. 3300

Tutkintoja / vuosi                                  450­­-490

Henkilöstöä                                          310

Kokonaistuotot 2011                              27 M€

Koulutusaloja 2012                                6

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs