Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Aikuisille kansainvälisiä bisnesopintoja Kokkolassa ja Pietarsaaressa

Centria-ammattikorkeakoulu

Aikuisille kansainvälisiä bisnesopintoja Kokkolassa ja Pietarsaaressa

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2014 klo 19:19
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu tarjoaa aikuisopiskelijoille opintoja kansainväliseen liiketoimintaan syksyllä 2014. Tarjolla on tradenomin tutkintoon tähtäävä Business Management -koulutus, jossa opinnot painottuvat yrittäjyyteen sekä kansainväliseen markkinointiin ja myyntiin. Toinen haussa oleva koulutus on liiketalouden ylempään ammattikorkeakoulututkintoon tähtäävä International Business Management -koulutus (MBA), joka toteutetaan yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa.

- Pietarsaaren Campus Allegrossa käynnistyvien tradenomiopintojen tavoitteena on tarjota opiskelijoille ammatillisia, kansainvälisiä ja sosiaalisia valmiuksia toimia kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Opinnot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden kansainvälistymiseen, sillä opiskeluryhmä itsessään on kansainvälinen, kertoo Centrian viestintäpäällikkö Paula Erkkilä.

Opinnoissa voi syventyä liiketalouteen tai turkissuunnitteluun ja markkinointiin. – Meillähän on loistava esimerkki kansainvälisestä turkissuunnitteluosaamisesta viime syksyltä: opiskelijamme Ernesto Hinojosa valittiin Suomen nuoreksi suunnittelijaksi, muistuttaa Erkkilä.

Liiketalouden ylempään ammattikorkeakoulututkintoon tähtäävän International Business Management -koulutuksen tavoitteena on antaa eväitä erityisesti kansainvälisessä toimintaympäristössä työskenteleville liike-elämän asiantuntijoille ja johtotehtävissä työskenteleville.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Tutkintoon hakukelpoinen on henkilö, joka on suorittanut korkeakoulututkinnon ja jolla on vähintään kolmen vuoden työkokemus liiketalouden tai hallinnon alalta korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen. Lisäksi edellytetään riittävää englannin kielen taitoa.

Haku koulutuksiin päättyy 25.4. ja hakea voi osoitteessa www.centria.fi.

Lisätiedot:
viestintäpäällikkö Paula Erkkilä 044 725 0086044 725 0086, paula.erkkila@centria.fi

Centria-ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2014

 

Koulutusohjelmia                                   16

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja                                             517

Henkilöstömäärä                                   253

Kokonaistuotot                                      26,2 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs