Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Aamupala kahdesti päivän aikana

Taitaja2015

Aamupala kahdesti päivän aikana

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2015 klo 11:13
Julkaisija: Taitaja2015

Lähihoitajien kilpailu saatiin käyntiin Messukeskusken D-hallin perällä.

Parikilpailuna käytävän lajin ensimmäisenä tehtävänä oli hoitaa aamupala ikäihmisille ja päiväkoti-ikäisille lapsille. Kahdessa tilassa on yhtä aikaa 4 kilpailuparia ja puolet kilpailijoista suorittaa saman tehtävän iltapäivän aikana.

Mukana olleet päiväkotilapset olivat tietoisia kilpailun luonteesta.

-          Täällä kilpaillaan taitavuudesta ja parhaat saavat mitalin.

Lasten mielestä hyvä päiväkodin työntekijä on kiva, iloinen ja auttavainen. Esikoululaisille tärkeää oli myös se, että saa opetusta ja tulee kuulluksi.

Lajivastaava Pirjo-Riitta Ruohonen kertoi että kilpailutilanne poikkeaa normaaleista olosuhteista huomattavasti.

-          Eri ikäryhmän hoitaminen samalla kertaa, ja lähelle tuleva yleisö kiinnittävät varsinkin lapsien huomiota pois kilpailijoista. Tässä mitataan kilpailijan mukautumista tilanteeseen ja kykyä toimia paineessa.

Päivä jatkuu kilpailualueella kuvitteellisessa palvelukeskuksessa, jossa järjestetään ohjelmaa lapsille ja ikääntyneille ihmisille. Kilpailuaikaa on varattu yhteensä kolme ja puoli tuntia, jonka aikana suoritetaan aamupäivän ohjelman suunnittelu ja toteutus.

Lisätietoja
Lajivastaavat:

Pirjo-Riitta Ruohonen
puh. 044 907 3471

Kirsi Hellman-Suominen
puh. 044 907 3977

Tiedottaja
Erja Andersson
040 8260977

Liitetiedostot

Taitaja2015-tapahtuma, valtakunnallinen ammattitaidon SM-kilpailu, TaitajaPLUS sekä Taitaja9, pidetään 5.–7.5.2015 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa sekä HK Areenalla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Skills Finland ry, Turun ammatti-instituutti, Axxell Utbildning Ab, Bovallius-ammattiopisto, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Peimarin koulutuskuntayhtymä, Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja Turun Ammattiopistosäätiö. 

 Taitaja2015 viestii monin tavoin. Voit ladata painokelpoisia kuvia tapahtumasta ja eri kilpailulajeista Kuvat.fi
-palvelusta. Lisäksi käytössäsi on Taitaja2015 Youtube, Twitter, Instagram- ja Facebook-tilit. Nettiradio sekä verkkouutiset.  Kaikki linkit sekä yksityiskohtaiset tiedot eri kilpailulajeista ja tehtävistä löydät myös www.taitaja2015.fi etusivulta.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs