Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » 40 Salpauksen opiskelijaa kilpailee SAKUstars-kisoissa Järvenpäässä 17.–19.4.

Koulutuskeskus Salpaus

40 Salpauksen opiskelijaa kilpailee SAKUstars-kisoissa Järvenpäässä 17.–19.4.

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2012 klo 09:15
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Ammattiin opiskelevien SAKUstars-kulttuurikilpailut kokoavat Järvenpäähän 700 kilpailijaa eri puolilta Suomea 17.–19.4. Koulutuskeskus Salpauksesta kisoihin lähtee ennätykselliset 40 opiskelijaa. Lisäksi Kaarisiltaa edustaa kisoissa oma lauluyhtye.

Salpauslaiset osallistuvat kisoissa useisiin eri lajeihin näyttämötaiteesta rap-musiikkiin ja karaokesta ryhmätanssiin. Sähköalan opiskelija Taneli Fabritius soittaa rumpuja Salpauksen bändissä The Sound of Salpaus.

– Päädyin vähän vahingossa mukaan, kun bändi tarvitsi rumpalia. Olen soittanut kolmannelta luokalta asti, hän kertoo.

Ennen SAKUstars-kilpailuja The Sound of Salpaus ehtii esiintyä kaksi kertaa. Kisatavoitteena on tietenkin voitto, vaikka se ei olekaan pääasia. Fabritiuksen lisäksi bändiin kuuluvat Jenna Horttanainen, Veli Kurppa, Topias Numminen ja Juuso Reponen.

Tänä vuonna SAKUstars-kisojen teemana on Rauhaa ja rakkautta. Ensi vuonna SAKUstars-kilpailut järjestää Koulutuskeskus Salpaus Lahdessa. SAKUstars 2013 -kisojen teema julkistetaan Järvenpäässä 19.4.

SAKUstars on kulttuurikilpailu kaikille ammattiin opiskeleville. SAKUstars 2012 -tapahtuman järjestävät Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda ja Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto SAKU ry.

Lisätietoja Salpauksen joukkueesta:
opiskelijatoiminnan koordinaattori Anna Partanen, puh. 044 708 0703

Lisätietoja SAKUstars 2013 -kisoista:
projektipäällikkö Anne Kampman, puh. 044 708 0484 

Koulutuskeskus Salpaus

SAKUstars 2012

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs