Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » 3D-taidegalleria syntyi KyAMK:n opiskelijoiden ideoimana

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

3D-taidegalleria syntyi KyAMK:n opiskelijoiden ideoimana

Kutsu.
Julkaistu: 29.01.2013 klo 09:23
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Toimittajat ovat tervetulleita Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijoiden suunnitteleman 3D-galleriaprojektin tiedotustilaisuuteen.

Aika: 31.1.2013 kello 13
Paikka: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Kasarminmäen kampus, Meduusa-pelistudio, Rykmentintie 4, Kouvola

Tilaisuudessa esitellään KyAMK:n viestinnän koulutusohjelman digitaalisen median suuntautumisvaihtoehdon opiskelijoiden kehittämää konseptia virtuaalisesta 3D-galleriasta.

Paikalla ovat projektin ohjauksesta vastaava päätoiminen tuntiopettaja Suvi Pylvänen KyAMK:sta sekä konseptia suunnitelleet digitaalisen median opiskelijat Heini Karjalainen ja Toni Mattila.

Hankkeen tavoitteena oli luoda prototyyppi verkossa toimivasta, virtuaalisesta 3D-galleriasta, joka avautuessaan esittelee digitaalisessa muodossa kymenlaaksolaista taide- ja luovien alojen osaamista ja tarjoaa uudenlaisen markkinointipaikan, jossa teokset ovat helposti tutustuttavissa ja ostettavissa.

Hankkeen toteuttivat yhteistyössä Kouvolan kaupungin elinkeinopalvelut, Kouvolan kaupungin kulttuuritoimi ja Kouvolan taidemuseo POIKILO, Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kansainvälisen liiketoiminnan ja kulttuurin toimi-alan opiskelijat opettajien ohjauksessa sekä Kaakkois-Suomen Tieto.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Pt. tuntiopettaja Suvi Kitunen
p. 044 702 8354
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kouvolan kaupunki
Kehityspäällikkö Harri Kivelä
p. 020 615 8833
etunimi.sukunimi@kouvola.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs