Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » 30 ulkomaalaista opiskelijaa ensimmäistä kertaa suksien päällä

Oulun ammattikorkeakoulu

30 ulkomaalaista opiskelijaa ensimmäistä kertaa suksien päällä

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2012 klo 08:28
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Intensive Program -päivät ovat Erasmus-ohjelmaan kuuluva kansainvälinen opiskelijaprojekti, jonka järjestelyistä vastaa tänä vuonna 18.–31.3. Oulun seudun ammattikorkeakoulun Liiketalouden yksikkö. Projektiin osallistuu 30 opiskelijaa ja 10 korkeakouluopettajaa seitsemästä eri maasta: Belgiasta, Espanjasta, Hollannista, Liettuasta, Saksasta, Suomesta ja Unkarista. Projektin tavoitteena on lisätä eri maiden opiskelijoiden yhteisymmärrystä Lissabonin strategian toteutuksesta eri näkökulmista.

Maanantaina 19.3. osallistujat viettävät tervetulotapahtumaa Vallinrannassa tutustuen toisiinsa sekä pääsevät kokeilemaan hiihtämistä, sauvakävelyä, saunomista ja suomalaista ruokaa. Vierailijat ovat Vallinrannassa klo 14–16.

Lisätietoja

Päivi Aro, 050 529 8364

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs