Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » 150 uutta ammatillista opettajaa koulutuksen kentälle

Tampereen ammattikorkeakoulu

150 uutta ammatillista opettajaa koulutuksen kentälle

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2013 klo 13:04
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammatillisesta opettajakorkeakoulusta on valmistunut tänä keväänä 149 uutta ammatillista opettajaa ja 1 ammatillinen erityisopettaja.

Ammatillisen opettajankoulutuksen laajuus on 60 opintopistettä, ja opinnot on tehty työn ohessa 1 - 2 vuoden aikana. Koulutuksen suorittaminen antaa opettajan pedagogisen kelpoisuuden ammatillisten oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen lisäksi myös yleissivistäviin kouluihin sekä vapaaseen sivistystyöhön.

Tampereen lisäksi opettajankoulutusta on järjestetty alueryhmissä Kuopiossa, Lappeenrannassa, Porissa, Seinäjoella ja Kokkolassa. Osa on suorittanut koulutuksensa verkko-opintoina.


Valmistumisjuhlassa esiintyy oopperalaulaja, baritoni Waltteri Torikka.


Ammatillisen opettajankoulutuksen valmistumisjuhlaa vietetään perjantaina 24.5.2013 klo 13.00 Tampereen ammattikorkeakoulun juhlasalissa D1-04, Kuntokatu 3, Tampere.

 

Tervetuloa!

Lisätiedot                    

Johtaja Maarit Jääskeläinen, puh. 03 2452 050

Suunnittelija Eeva Manni puh. 03 2452 052                                       

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tamk.fi.


Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK)
profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta yli 10 000 opiskelijalle seitsemällä koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. TAMK toimii Tampereen lisäksi Ikaalisissa, Mänttä-Vilppulassa ja Virroilla. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs