Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » 140 eteläsavolaista viidesluokkalaista Mamkissa kevätretkellä tällä viikolla

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

140 eteläsavolaista viidesluokkalaista Mamkissa kevätretkellä tällä viikolla

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2014 klo 15:59
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Noin 140 eteläsavolaista viidesluokkalaista vierailee tällä viikolla Mamkin Kasarmin kampuksella. Anttolan, Olkkolan, Moision, Ristiinan, Haukivuoren aseman, Hiirolan, Rämälän ja Rahulan koululaiset opettajineen tutustuvat kampukseen, tiloihin ja toimintaan.

Eri koulutusalojen toimintapisteissä tutustutaan mm. Mamkissa tehtyihin tietokonepeleihin, tehdään leikkimielisiä kokeita ympäristölaboratoriossa, testataan insinööri- ja rakennustaitoja legopalikoiden avulla sekä suoritetaan diplomi ensiaputaidoista.

 

Viidesluokkalaiset vierailevat kampuksella kolmena päivänä klo 9.30-12.15 välisenä aikana. Vierailupäivät ovat 14.5.-16.5.

 

Lisätietoja:

 

hallintopalvelusihteeri

Mervi Valkonen, mervi.valkonen@mamk.fi, 040 842 0578

 

Tarkempi ohjelma liitteenä.

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs