Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » 10/10-yhteiskuntatakuutapahtuma Espoon Omniassa

Omnia

10/10-yhteiskuntatakuutapahtuma Espoon Omniassa

Tiedote.
Julkaistu: 25.10.2013 klo 12:45
Julkaisija: Omnia

Omniassa järjestettiin 10.10.2013 yhteiskuntatakuutapahtuma alle 30-vuotiaille nuorille, joilla ei ole peruskoulun jälkeistä tutkintoa, opiskelu- tai työpaikkaa. Tilaisuus liittyi Nuorten aikuisten osaamisohjelmaan ja tavoitti noin 120 alueen nuorta. Tavoitteena oli, että nuori löytää itselleen töitä, opiskelupaikan tai molemmat.

Omnian yhteistyö jatkuu niin tapahtumaan osallistuneiden nuorten kuin työnantajien kanssa. Kaikkiin paikalla olleisiin nuoriin ollaan yhteydessä ja Etsivän nuorisotyön ohjaajat keskustelevat heidän kanssaan lokakuun loppupuolella. Yhdessä on tarkoitus löytää sopiva työpaikka, harjoittelupaikka tai nuorelle sopiva koulutus. Työnantajien kanssa jatketaan tiivistä yhteistyötä työssäoppimisen järjestelyjen osalta sekä pohditaan mahdollisuuksia tarjota nuorelle oppisopimuspaikka yrityksessä.

Tilaisuudessa esiintyneen Haloo Helsinki -yhtyeen laulajan nuorille suunnatut sanat kappaleiden välillä kannustivat osaltaan tavoitettuja nuoria uskomaan itseensä, unelmiinsa ja omaan vahvuuteensa.

Lisätietoja Nuorten aikuisten osaamisohjelmasta:
Heidi Maria Karlsson, p. 040 126 4873
apulaisrehtori Tuija Ojanen, p. 050 583 6870
http://www.minedu.fi/OPM/Koulutus/koulutuspolitiikka/Hankkeet/osaamisohjelma/index.html

 

Omnia vastaa jäsenkuntiensa Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen ammatillisesta toisen asteen koulutuksesta. Monialaisessa koulutuskuntayhtymässä on vuositasolla noin 10.000 ammatillisen koulutuksen opiskelijaa, joista perustutkintokoulutuksessa on noin 5.000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs