Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Ystävänpäivänä uimahalleihin pääsee kaksi yhden hinnalla

Lappeenrannan kaupunki

Ystävänpäivänä uimahalleihin pääsee kaksi yhden hinnalla

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan liikuntatoimi järjestää Ystävänpäiväuinnit Lauritsalan ja Lappeenrannan uimahalleissa sunnuntaina 14.2.2016. Ystävänpäivänä uimahalleihin pääsee kaksi yhden hinnalla uimaan, vesijumpalle ja kuntosalille. 

Liikuntatoimelta suositellaan ystävänpäiväedun hyödyntämistä niin altailla kuin kuntosaleilla. 

– Pyydä ystävä mukaan vaikkapa yhteiselle tehotreenipäivälle. Salitreenin jälkeen voi jatkaa vesijumpalla ja uimisella. Koko lystin saa molemmille yhden hinnalla, vinkkaa liikunnanohjaaja Kati Koivukangas. 

Ystävänpäivänä vesijumpan ohjausmaksuna veloitetaan kahdelta jumppaajalta 2 euroa + uimahallin kertalippu. Lauritsalan uimahallissa ohjataan puolen tunnin vesijumppa klo 10.30–11 ja Lappeenrannan uimahallissa pääsee jumppaamaan syväaltaassa klo 16.30–17. Jumpparannekkeen voi lunastaa aikaisintaan 40 min ennen jumpan alkua. Jumppiin ei ole etukäteisilmoittautumista. 

Ystävänpäivänä 14.2. uimahallit ovat avoinna normaalin sunnuntaiaukiolon mukaisesti klo 10–18. Uimahallin kertalippu on aikuisilta 6 euroa ja alle 18-vuotiailta, opiskelijoilta, eläkeläisiltä ja työttömiltä 3,50 euroa. 

Lisätietoja:

Uimahallien valvojat
Lappeenranta puh. 040 350 4906
Lauritsala puh. 05 616 4778

 

Liikunnanohjaaja Kati Koivukangas, puh. 040 481 9399

kati.koivukangas@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs