Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Yrittäjyys, arkiluovuus ja iloinen työn tekeminen ovat SOLin menestyksen takana

SOL Palvelut Oy

Yrittäjyys, arkiluovuus ja iloinen työn tekeminen ovat SOLin menestyksen takana

Tiedote.
Julkaistu: 08.06.2015 klo 07:00
Julkaisija: SOL Palvelut Oy

Monipuolinen palvelualan suomalainen perheyritys SOL on rakentanut toimintansa vankalle pohjalle. Kasvustrategian keskeisenä osana on ollut aurinkoinen asiakas, osaava ja osallistuva henkilöstö. SOLin liikevaihto oli viimevuonna 269,6 milj. euroa ja on kasvanut 41,74 % vuodesta 2010. 

-       Kasvumme on ollut pääsääntöisesti orgaanista ja tulee olemaan näin jatkossakin. Näemme sen olevan paras keino kasvaa kannattavasti, SOL Palveluiden toimitusjohtaja Juhapekka Joronen kertoo. Koko SOLin historian vahva kasvu on perustunut erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen ja jatkuviin asiakassuhteisiin. Olemme saaneet myös mahdollisuuden palvella lukemattomia määriä uusia asiakkaita vuosittain. 

Kantavana toimintana SOLissa on aina ollut yrittäjämäinen toiminta, arkiluovuus ja iloinen työn tekeminen sekä positiivinen ihmiskäsitys, jotka antavat tukea hyvään taloudelliseen tuloskuntoon. Numeroilla ei johdeta.

 -       Erinomainen palvelumme tehdään vain ja ainoastaan ihmisten avulla. Toki meillä on paljon prosesseja sekä erilaisia mittareita, mutta ne ovat vain tukemassa ja seuraamassa, että palvelumme ovat luvatusti erinomaisella tasolla. 

SOL on koko 24-vuotisen historiansa ajan ollut ”kympin” yritys Talouselämän mittareissa. Viime vuoden tulos ylsi 9,6:een erityisen haasteellisista ajoista huolimatta.

SOL Palvelut Oy:n Toimitusjohtaja ja osakas Juhapekka Joronen valittiin Kiinteistötyönantajat ry:n hallituksen puheenjohtajaksi toukokuun ylimääräisessä liittokokouksessa ja EK:n kevätkokouksessa EK:n hallitukseen. Juhapekka jatkaa suvun vankkaa perinnettä, äiti Liisa Jorosen ollen ensimmäinen nainen silloisessa TT:n hallituksessa. 

-       Tämä on hieno mahdollisuus vaikuttaa kiinteistöpalvelualan ja Suomen tulevaisuuteen. Otan ilolla haasteen vastaan ja aion olla luottamuksen arvoinen sekä tuoda oman osaamiseni yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, jatkaa Juhapekka.

 Lisätietoja:

Juhapekka Joronen, toimitusjohtaja, SOL Palvelut Oy, puh. 040 073 3916, juhapekka.joronen@sol.fi

SOLista:

SOL on suuri suomalainen, vakavarainen palvelualan perheyritys. SOL toimii siivous-, kiinteistö-, toimitila- ja turva-, henkilöstövuokraus- sekä pesulapalveluiden alalla Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä työllistäen yli 12 000 henkilöä

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs