Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Vuoden kirjanpitäjä on Annariina Liljeström Espoosta

Suomen Taloushallintoliitto ry

Vuoden kirjanpitäjä on Annariina Liljeström Espoosta

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2016 klo 12:30
Julkaisija: Suomen Taloushallintoliitto ry

Vuoden kirjanpitäjä 2016 -kilpailun voittajaksi on tänä vuonna valittu espoolainen Annariina Liljeström. Annariina työskentelee Kirkkonummella Navigator Partners Oy:ssä toimistopäällikkönä.

Uutta Vuoden kirjanpitäjää juhlittiin tänään Tili- ja veropäivillä Finlandia-talossa.

– Olen todella otettu tästä kunniasta, iloitsee Annariina, jonka työkaverit ja asiakkaat tuntevat parhaiten lempinimellä Miiska. – Kirjanpitäjä saa aika harvoin suoraa kiitosta työstään, siksi tämä kilpailu on erityisen tärkeä ja kannustava. Itse saan työssäni eniten virtaa siitä, kun asiakas on tyytyväinen, toteaa Annariina.

38-vuotias taloushallinnon ammattilainen on työskennellyt kirjanpitäjänä yli 15 vuotta. Liljeströmiä ehdottivat kilpailuun useat eri asiakkaat, jotka kehuivat häntä muun muassa tarkaksi ja nopeaksi, ystävälliseksi ja vastuuntuntoiseksi.

– Annariina on optimistinen, rohkaiseva ja hyvä antamaan osuvia neuvoja. Hän on pienelle yhtiöllemme korvaamaton, kehuu eräs Liljeströmin asiakkaista.

– Annariina on rautainen ammattilainen, joka selviää haastavimmistakin tilanteista rauhallisen varmalla otteella, sanoo toinen asiakas. – Voin luottaa häneen sataprosenttisesti.

Vuoden kirjanpitäjä -kilpailun tavoitteena on nostaa parrasvaloihin maan parhaita kirjanpidon taitajia. Kirjanpitäjän työnkuva on laajentunut huomattavasti siitä, millaiseksi työ monesti kuvitellaan.

–  Kaikissa työyhteisöissä, joissa olen ollut, kirjanpitäjät ovat olleet jotain aivan muuta kuin kasa hiljaisia harmaavarpusia tiukoissa nutturoissa, sanoo Annariina Liljeström. 

– Haluaisin kertoa erityisesti nuorille, ettei kirjanpitäjän työ ole yksinäistä tylsää puurtamista, vaikka niin usein kuvitellaan. Päivät ovat todella vaihtelevia ja erilaisia haastavia asiakaspalvelutehtäviä riittää. Koko ajan on uutta opittavaa, eikä siinä mielessä ole koskaan valmis, sanoo Annariina.

Vuoden kirjanpitäjä kiertää mm. kouluissa kertomassa alan työmahdollisuuksista ja uudistamassa mielikuvia kirjanpidosta ja tilitoimistotyöstä.

Kilpailun järjestää Suomen Taloushallintoliitto ry. Kilpailun pääyhteistyökumppani on KPMG, joka lahjoitti voittajalle 2000 euron matkalahjakortin. Vuoden kirjanpitäjä -kilpailu järjestettiin nyt neljännen kerran.

Lisätietoja:

Outi Mäkiniemi, viestintäpäällikkö, p. 040 560 1742

Valokuvia: http://www.epressi.com/mediapankki/kuvat.html?mediabank=29&p408=1&category=5011

Taloushallintoliitto pähkinänkuoressa

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä, jotka hoitavat 141.000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Auktorisointijärjestelmä ja määräajoin suoritettavat tarkastukset varmistavat tilitoimiston laadun ja osaamisen tason. Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen -merkki on selkein todiste asiantuntemuksesta. Liiton jäsenyritykset tarjoavat kirjanpidon, verotuksen, palkkahallinnon, talouden ja laskennan, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin, talousjohtamisen, koulutuksen sekä tietotekniikan palveluja erityisesti pk-yrityksille.

www.taloushallintoliitto.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs