Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Virkkausta ja pallogrillin soittoa Nenäsohvalla

Lahden Messut

Virkkausta ja pallogrillin soittoa Nenäsohvalla

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2015 klo 09:47
Julkaisija: Lahden Messut

Kätevä&Tekevä –messuilla ollaan kädentaitojen merkeissä hyvällä asialla. Nenäsohvalle istahtaa tuttuja kasvoja ja yllätysvieraita virkkaamaan Nenäpäiväneniä, ja messuvieraatkin saavat halutessaan virkkuukoukun käsiinsä Lahden diakonian instituutin virkkauspedagogien opastuksella. Nenäpäivä näkyy myös messujen näytöskeittiössä, jossa leivotaan Nenäpäiväherkkuja. Kätevä&Tekevä järjestetään Lahden Messukeskuksessa pyhäinpäiväviikonloppuna 31.10 - 1.11.2015.

Lahden diakonian instituutin opiskelijoiden yhteistyössä Lahden Messujen kanssa toteuttama Nenäpäiväteema tuo tapahtumaan virkkauksen lomassa myös mielenkiintoista ohjelmaa. Sohvan äärellä nähdään mm. Handpan -pallogrilliä soittava Johannes, sopraano Milla Mäkinen oopperahistorian helmineen, Hyvien sanojen viikon lähettiläät sekä kaikenikäisiä hauskuuttava Jenni Peikko. Virkkaamaan saapuvat mm. Irina ja tangokuningas Aki Samuli. Nenäsohva -alueella pääsee myös ihailemaan Sonja Siikasen voimakuvia ja Lealiisa Kivikarin taidetta sekä jättämään tarjouksia Nenäpäivähuutokaupan tuotteista, joilla kerätään varoja kehitysmaiden lasten auttamiseksi. Huutokaupattavana on mm. Laura Voutilaisen ysärirotsi ja teatterin roolivaatteita. Tapahtuman juontaa draamapedagogi Lasse Kantola.

Kädentaitoja esitellään Kätevä&Tekevä –messuilla tänä vuonna myös Keittiömaailman näytöskeittiössä. Yksi Suomen intohimoisimmista pizzaihmisistä, Pizze-kirjan yhdessä Saku Tuomisen kirjoittanut Luca Platania sukeltaa pizzojen herkulliseen maailmaan ja esittelee historiallisen napolilaisen friteeratun pizzan tekoa. Annin uunissa –blogistaan tuttu kotileipuri ja esteetikko Anni Paakkunainen tuo keittiöön joulun tunnelmaa taikoessaan helppoja herkkuja pikkujoulupöytään. Näytöskeittiössä nähdään myös Launeen koulun kotitalousoppilaat Nenäpäiväleivonnaisineen, messut juontava Hanna Sumari sekä syötävien koristeiden taiteilija Sari Sivèn.

Suositut Kivi- ja korumessut sekä uutuutena FlyInDoor -lennokkitapahtuma järjestetään Kätevä&Tekevä -messujen yhteydessä. Messuvieraat pääsevät kaikkiin tapahtumiin yhdellä sisäänpääsylipulla.

 

Lisätietoja:

Lahden Messut Oy
Anne Koskinen
p. 040 581 0722
anne.koskinen@lahdenmessut.fi
www.katevamessut.fi

Liitteenä Henna Kososen tekemiä Kätevä&Tekevä -messujen Nenäpäivä -keikkajulisteita.

Liitetiedostot

Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuistaan. Toiminnan oleellisena osana ovat myös näytteilleasettajille tarjottavat suunnittelu- ja rakennuspalvelut sekä messukalusteiden ja -tarvikkeiden vuokraus. Lahden Messut toimii yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana erilaisissa messuissa ja tapahtumissa. Uudistuneen Lahden Messukeskuksen tilojen vuokraus näyttelyille, messuille, seminaareihin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja konsertteihin on tärkeä osa Lahden Messujen palvelutoimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs