Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Viikonloppuna shoppaillaan kaksipäiväisessä Mega Outlet -tapahtumassa

Tampereen Messut

Viikonloppuna shoppaillaan kaksipäiväisessä Mega Outlet -tapahtumassa

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2015 klo 13:30
Julkaisija: Tampereen Messut

Shoppailutapahtuma Mega Outlet järjestetään tulevana viikonloppuna 31.10.–1.11.2015 TähtiAreenalla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kolmannen kerran pidettävä ilmaistapahtuma toteutetaan nyt ensi kertaa kaksipäiväisenä ja suurempana kuin koskaan aiemmin.

Mega Outletissa on ennätykselliset 82 näytteilleasettajaa. Valikoimissa on niin naisten, miesten ja lasten vaatteita aina juhla-asuista urheiluvarusteisiin kuin myös kenkiä, laukkuja, kelloja, koruja ja muita asusteita. Lisäksi tarjolla on muun muassa kosmetiikkaa, sisustustarvikkeita, kirjoja sekä kissan- ja koiranruokaa.

– Pyhäinpäiväviikonloppu on hyvä ajankohta Mega Outletille, koska lauantaina muut kaupat ovat pääsääntöisesti kiinni ja sunnuntaina tapahtuma tarjoaa hyväntuulisen shoppailuhetken koko perheelle. Ilmaiseen ostostapahtumaan on matala kynnys tulla, bussilla pääsee Tampereen keskustasta kätevästi oven eteen ja TähtiAreenan ympäristöstä löytyy paljon maksutonta pysäköintitilaa. Hyvien ostosmahdollisuuksien lisäksi Mega Outletin uutuutena ovat joka tunti pidettävät tuotearvonnat. Lisäksi molempina päivinä on mahdollisuus voittaa omakseen upea merkkilaukku, kertoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messujen tapahtumayksikkö Finland Eventsistä.

Outlet-tarjouksia ja tuotearvontoja – pääpalkintona arvotaan molempina päivinä merkkilaukut

Mega Outletissa on hyvä mahdollisuus tehdä hankintoja niin itselle, koko perheelle kuin myös lahjaksi. Monipuolisesta tarjonnasta löytyy myös erityisiä outlet-tarjouksia, joihin kävijät voivat tutustua jo etukäteen tapahtuman nettisivuilla. Uutuutena tapahtumassa arvotaan kerran tunnissa tuotepalkintoja ja lahjakortteja, jotka näytteilleasettajat ovat lahjoittaneet arvontaan. Lauantain pääpalkintona tapahtuman päätteeksi arvotaan Marc Jacobs -laukku (arvo 265 €) ja sunnuntaina Michael Kors -laukku (arvo 225 €).

Tutustu tarjouksiin, arvottaviin tuotteisiin, tuotemerkkeihin ja yrityksiin: www.tampereoutlet.fi.


Kaisa Liski tapaa ihmisiä sekä jakaa kauneus- ja pukeutumisvinkkejä – mukana myös Tuula Portin

Mega Outletin osastoilla nähdään myös suurelle yleisölle tuttuja kasvoja. Esimerkiksi Tunikan osastolla kauneus- ja pukeutumisvinkkejä antavat lauantaina klo 13–15 Miss Suomi -85 Tuula Portin (os. Polvi) ja sunnuntaina klo 11–13 kiinteistövälittäjänä tutuksi tullut Kaisa Liski.

– Olen ihmisläheinen ja tahdon olla läsnä ihmisten arjessa ja juhlassa. Mega Outlet -tapahtumassa Tunikan osastolla voin puolestani antaa omalla persoonallani kasvot ihanalle, ekologiselle, käytännölliselle silkkitunikalle ja auttaa omalta osaltani muiden naisyrittäjien menestyksessä. Jos pystyn näissä tilanteissa tuomaan ihmisille esimerkiksi rohkeutta tai uskallusta, koen saavani itsekin. Siksi osallistun oman työni rinnalla myös tämän kaltaisiin tapahtumiin, sillä kohtaamiset ovat minulle tärkeitä, Kaisa Liski iloitsee.

Lue Kaisa Liskin haastattelu Tampereen Messujen TähtiUutiset-verkkolehdestä: www.tahtiuutiset.fi.

Mega Outlet 31.10.–1.11.2015 TähtiAreenalla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Avoinna lauantaina klo 10–17 ja sunnuntaina klo 10–16. Maksuton sisäänpääsy ja pysäköinti. Mega Outlet järjestettiin edellisen kerran maaliskuussa, jolloin tapahtumassa oli 75 näytteilleasettajaa ja yhden päivän aikana 3598 kävijää. Mega Outletin järjestää Tampereen Messut Oy:n tapahtumayksikkö Finland Events.


Seuraa somessa: #MegaOutlet

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1445406935769893/
Twitter: @TampereenMessut, @finland_events, @TahtiAreena


Lisätiedot: www.tampereoutlet.fi

Tampereen Messut Oy / Finland Events
www.tampereenmessut.fi, www.finlandevents.fi

Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133,
hannele.nuotio(a)finlandevents.fi, @HNuotio

Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)finlandevents.fi, @TanjaJärvensivu

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs