Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Vastaa ja vaikuta kuntasi liikuntapalveluiden kehittämiseen 30.9. mennessä

Lahden kaupunki

Vastaa ja vaikuta kuntasi liikuntapalveluiden kehittämiseen 30.9. mennessä

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2016 klo 15:09
Julkaisija: Lahden kaupunki

Liikuntakyselyn tarkoitus on kerätä tietoa kuntalaisten liikuntatottumuksista sekä tyytyväisyydestä ja toiveista kunnan liikuntapalveluihin. Toivomme saavamme myös kehitysehdotuksia kunnan sekä alueellisten liikuntapalveluiden kehittämiseen.

Vastaa kunnan liikuntapalvelukyselyyn.

Kun jätät yhteystietosi, niin osallistut myös arvontaan. Yhteystietosi käsitellään erillään kyselyn vastauksista.

Kaikkien 30.9.2016 mennessä kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja: Lahden MM 2017 kisojen päivälippuja, POLAR-aktiivisuusrannekkeita, Pajulahden seikkailupuiston pääsylippuja sekä Vierumäen sporttipasseja. - Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Kunnan liikuntapalvelukysely on osa Päijät-Hämeen Terveysliikuntastrategian 2009 - 2020 arviointi- ja päivitysprosessia

Kyselystä saatua tietoa tullaan hyödyntämään Päijät-Hämeen Terveysliikuntastrategian 2009 – 2020 päivittämisessä. Kuntalaisten kokemukset, tarpeet ja kehittämisehdotukset ovat tärkeitä. Saatuja tuloksia hyödynnetään myös aluehallinnon uudistuksessa.

Terveysliikuntastrategian visio on, että Päijät-Häme olisi terveysliikunnan edelläkävijä Suomessa sekä terveysliikunnan megamaakunta. Terveysliikuntastrategian tavoitteena on, että maakunnan liikuntaolosuhteet, liikuntatarjonta ja terveysliikunnan asiantuntemus lisäävät alueellista vetovoimaisuutta, päijäthämäläiset liikkuvat enemmän kuin muiden maakuntien asukkaat sekä kehittää maakunnallista liikuntaneuvontaa.

Lahden kaupungin liikuntapalvelut ovat mukana kunnan liikuntapalvelukyselyssä sekä terveysliikuntastrategian arviointi- ja päivitysprosessissa. Yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Päijät-Hämeen liitto, Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu, Haaga-Helia ja Lahden ammattikorkeakoulut, Päijät-Hämeen kunnat sekä maakunnan asukkaat.   

Lisätietoja
Laura Packalén-Vehko,
terveysliikuntasuunnittelija
Lahdne kaupungin liikuntapalvelut
laura.packalen-vehko@lahti.fi 050 383 6477

Keijo Kylänpää, aluekehittäjä,
aikuisliikunta Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry
keijo.kylanpaa@phlu.fi 040 552 9233

Juha Hertsi, aluekehityspäällikkö
Päijät-Hämeen liitto
juha.hertsi@paijat-hame.fi  044 371 9442

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs