Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Vapriikki ja Postimuseo juhlivat näyttävästi synttäreitään 22.10.

Postimuseo

Vapriikki ja Postimuseo juhlivat näyttävästi synttäreitään 22.10.

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2016 klo 07:00
Julkaisija: Postimuseo

Museokeskus Vapriikki ja Postimuseo juhlistavat pyöreitä vuosiaan yhteisellä tapahtumapäivällä lauantaina 22.10. Vapriikki täyttää 20 vuotta ja Postimuseo 90 vuotta. Yleisötapahtumassa on tarjolla runsaasti ohjelmaa koko päivän kello 22 saakka. Illalla viihtyvyyden takaavat museoravintolassa Kalevauva.fi, Alivaltiosihteeri ja Torvikopla.

Päivällä on luvassa ohjelmaa perheille. Auditoriossa esitetään Postia Tiikerille -elokuvaa, näyttelytiloissa voi sirkustella, tanssia discossa, perehtyä nukketeatteriin ja osallistua Mineraalimania-työpajaan, jossa tutustutaan kivien ihmeelliseen maailmaan. Päivällä on myös koko perheelle sopivia opastettuja kierroksia näyttelyihin sekä linjuriajeluita vanhalla Vanaja-postibussilla puolen tunnin välein.

Kello 15 kokoontuu kuvataiteilija Katja Luodon vetämä ompelukerho, jonne voi tulla keskeneräisten käsitöidensä kanssa. Kello 15–20 lähtee tasatunnein opastettuja kierroksia eri näyttelyihin.

Kello 17 museoravintolassa esiintyy Kalevauva.fi, nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka ohjelmisto on kerätty suoraan kansan suusta: vauva.fi-foorumilta. Kello 19 nähdään ensimmäistä kertaa vuosiin Alivaltiosihteeri-bändi, joka täyttää 30 vuotta. Torvikopla Big Band esiintyy kello 19.30 alkaen.

Kaikki aktiviteetit sisältyvät Vapriikin normaaliin pääsymaksuun.

Sunnuntaina 23.10. Vapriikin näyttelyihin on vapaa pääsy, mutta oheisohjelmaa ei ole tarjolla.

Koko päivän ohjelma

Lisätietoja:

• Vapriikin viestintäsuunnittelija Tähtitalvikki Poikajärvi puh. 050 321 1189, tahtitalvikki.poikajarvi@tampere.fi

• Postimuseon viestintäsuunnittelija Helena Pärssinen puh. 0400 806909, helena.parssinen@postimuseo.fi

Kalevauva.fi

Nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka ohjelmisto on kerätty suoraan kansan suusta: vauva.fi-foorumilta. Paljon huomiota saanut yhtye on nyt ensimmäisellä Tampereen keikallaan Vapriikin ja Postimuseon synttäreillä 22.10. Bändin jäsenet: Kimmo Numminen ja Aapo Niininen. Kuva: Leif Rosas.

Alivaltiosihteeri-yhtye

Alivaltiosihteeri-yhtyeen perusti noin 30 vuotta sitten neljä tamperelaista opiskelijaa: Pasi Heikura, Jyrki Liikka, Simo Frangén ja Satu Kurvinen. Yhtye levytti Hiljaiset Levyt-yhtiölle. Vuonna 1990 Satu Kurvinen jätti yhtyeen ja tilalle astui Matti Toivonen. 30-vuotiskeikalla 22.10.2016 ovat mukana molemmat laulajat. Jäsenet kuvissa vasemmalta: Satu Kurvinen, Jyrki Liikka, Simo Frangén, Matti Toivonen, Pasi Heikura. Kuvat: Kimmo Antila, Postimuseo.

Torvikopla Big Band

Torvikopla on tamperelainen big band, jonka musiikissa yhdistyvät nuorten soittajien energisyys ja 1930-luvun suurten jazzorkesterien glamour. Ohjelmisto muodostuu modernista suomalaisesta ja ulkomaisesta big band -musiikkista sekä tanssittavasta swing- ja soul-musiikista. Kopla tarjoaa myös kiehtovia versioitaan tutuista manserock-klassikoista. Noin 20-henkisessä jazzorkesterissa erilaiset puhallinsoittimet muodostavat hienon akustisen soundin ja dynamiikan, jota tukee komppisoittimien tiukka syke. Kuvia Torvikoplasta

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs