Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Valtakunnallinen Asunnottomien yö 17.10.2015

Vailla vakinaista asuntoa ry

Valtakunnallinen Asunnottomien yö 17.10.2015

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2015 klo 13:30
Julkaisija: Vailla vakinaista asuntoa ry

Asunnottomien yötä vietetään jälleen 17. lokakuuta YK:n köyhyyden ja syrjäytymisen vastaisena päivänä ympäri Suomea. Lauantain aikana järjestetään tapahtumia ainakin Helsingissä, Espoossa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Kotkassa, Lahdessa, Pirkkalassa, Porissa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Asunnottomien yö -kansalaisliikkeen toimijoita yhdistää halu auttaa hankalassa asumistilanteessa eläviä ihmisiä.

Kansalaisliike tukee jokaisen perusoikeutta vakinaiseen asuntoon, omaan kotiin. Miten rakentaa sellainen kaupunki, jossa jokaiselle asuntoa vailla olevalle järjestyy kohtuuliset kriteerit täyttävä asuinpaikka kohtuullisessa ajassa? Miten asumisen kustannusten nousua voitaisiin hillitä siten, että jokaisella olisi varaa asua perustarpeista tinkimättä (ruoka, vaatteet, terveydenhuolto).

Teemme yhteistyötä yli poliittisten ja uskonnollisten rajojen, yhteistyötä asunnottomien ja asunnon jo omaavien kesken. Minkäänlainen syrjintä, rasismi tai näihin viittaavat tunnukset eivät kuulu Asunnottomien yöhön.

Asunnottomuus on mielestämme kansallinen häpeäpilkku. Myötätuntomme ja toimintatukemme on kaikkein heikoimmassa asemassa olevien puolella.

Tule mukaan puolustamaan oikeutta omaan kotiin!

Seuraa tapahtumatiedotusta Asunnottomien yö -tapahtuman sivuilla www.asunnottomienyo.fi sekä sosiaalisessa mediassa.

 

Lisätietoja:

Järjestösihteeri Hanna Vuorinen, p. 050 4431061, toimisto@vvary.fi

Vailla vakinaista asuntoa ry on asunnottomien itsensä vuonna 1986 perustama yhdistys, jonka tarkoituksena on varmistaa  kaikille mahdollisuus itsenäiseen asumiseen sekä tarvittavat tukipalvelut. Yhdistys toimii valtakunnallisesti ja Euroopan tasolla. Toiminta on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta. Yhdistyksen toiminnan päärahoittaja on Raha-automaattiyhdistys. * Vva ry, Kinaporinkatu 2 D 3 krs, 00500 Helsinki * Puhelin 044-7044310 * www.vvary.fi *

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs