Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Validia Asuminen tukee vammaisurheilijoita

Validia

Validia Asuminen tukee vammaisurheilijoita

Tiedote.
Julkaistu: 07.10.2016 klo 12:35
Julkaisija: Validia

Validia Asuminen tukee pyörätuolikelaajia Leo-Pekka Tähteä 15 000 eurolla ja Henry Mannia 5 000 eurolla. Tuki maksetaan urheilijoille Suomen urheilijoiden tukisäätiön valmennusrahaston kautta. Rion paralympialaisissa ensikertalainen Manni kelasi pronssia T34-luokan 100 metrillä ja Tähti kelasi neljännen perättäisen kultamitalin T54-luokan 100 metrillä.  

– Haluamme tukea vammaisurheilua sekä kannustaa menestyneitä ja esimerkillisiä urheilijoita, kertoo Validia Asumisen toimitusjohtaja Päivi Harmaakorpi.

Validia Asuminen on yhteiskunnallinen yritys, joka tekee suomalaista yhteiskuntaa hyödyttävää työtä edistämällä vammaisten ihmisten turvallista asumista. Validia Asuminen vuokraa erityisvarusteltuja asuntoja ja vie palveluita myös ihmisten koteihin. Yritys on osa Invalidiliitto-konsernia, jossa on yli 40 vuoden kokemus palveluasumisesta.

– Palvelumme tukevat vammaisten ja toimintaesteisten ihmisten itsenäistä ja turvallista elämää, Harmaakorpi sanoo.

 

Lisätiedot

Päivi Harmaakorpi
Toimitusjohtaja
Validia Asuminen
p. 0400 418826
paivi.harmaakorpi@validia.fi

Invalidiliitto edistää ja kehittää fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää. Invalidiliitto-konserniin kuuluvat myös Validia Kuntoutus, Asuminen ja Ammattiopisto.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs