Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Uusia asumisoikeusasuntoja Tampereen Niemenrannan uudelle asuinalueelle

TA-Yhtiöt

Uusia asumisoikeusasuntoja Tampereen Niemenrannan uudelle asuinalueelle

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 08:45
Julkaisija: TA-Yhtiöt

TA-Yhtiöt rakennuttaa Tampereen Niemenrannan uuteen kaupunginosaan kahdeksankerroksisen kerrostalon, johon tulee yhteensä 33 asumisoikeusasuntoa. Niemenrannan kehittyvä asuinalue sijaitsee Tampereen keskustan länsipuolella Lielahden palveluiden tuntumassa noin kahdeksan kilometriä kaupungin keskustasta.

Niemenrannassa on vehreitä ulkoilureittejä Näsijärven kauniissa rantamaisemissa. Alue on entinen teollisuusalue ja siellä sijaitsee myös perinteikäs kartanomiljöö. Julkiset liikenneyhteydet ovat hyvät ja esimerkiksi keskustaan pääsee sujuvasti bussilla.

Federleynkatu 56:n hissilliseen taloon tulee saunattomia yksiöitä ja kaksioita, kompakteja saunallisia kaksioita sekä neljän huoneen saunallisia asuntoja isommillekin perheille. Suurimmassa osassa asunnoista on parveke tai terassi sekä vaatehuone. Osassa neljän huoneen asunnoista on jopa kaksi vaatehuonetta. Asunnoissa on laatoitetut pesuhuoneet ja laminaattilattiat sekä ikkunoissa sälekaihtimet. Asumismukavuutta lisäävät lasitetut parvekkeet. Autoille on paikkoja maanalaisessa autohallissa.

Haku asumisoikeusasuntoihin on alkanut ja ensimmäinen hakuaika jatkuu 28.3.2016 saakka. Talon arvioitu valmistumisaika on 31.1.2017.

Lisätietoja:

Myyntineuvottelija Leena Peltola, p. 045 7734 3812, leena.peltola@ta.fi

Liitetiedostot

 
TA-Yhtiöt on valtakunnallinen asuntojen omistaja ja rakennuttaja, jolla on omistuksessaan tällä hetkellä noin 15 000 asuntoa. TA-Yhtiöiden asunnot ovat pääosin vuokra- ja asumisoikeusasuntoja. Yhtiö on toteuttanut viime vuosina vuosittain noin 1000 – 1400 uutta asuntoa pääkaupunkiseudulle ja muihin Suomen kasvukeskuksiin. Espoon päätoimipisteen lisäksi TA-Yhtiöillä on toimipisteet Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Kittilässä.

www.ta.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs