Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Uusi yritys jalostaa Lapin metsistä huippukosmetiikkaa

Forest Of Lapland

Uusi yritys jalostaa Lapin metsistä huippukosmetiikkaa

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2015 klo 10:00
Julkaisija: Forest Of Lapland

Lapin puhdas luonto, yötön yö ja vaativat kasvuolosuhteet tekevät sen puista, kasveista ja marjoista parempia raaka-aineita käytettäväksi kosmetiikassa kuin etelämpänä kasvaneet lajit. Forest of Lapland Oy on hyödyntänyt Lapin ainutlaatuisia raaka-aineita, perinnetietoa ja uusimpia tieteellisiä tutkimuksia kehittäessään DAVVI-luonnonkosmetiikkasarjan. Sarja on juuri esitelty kuluttajille messuilla Helsingissä ja Turussa.

”Kaikkialla maailmassa kuluttaja valitsee yhä useammin tuotteen, joka on valmistettu uusiutuvista raaka-aineista, eikä sisällä synteettisiä kemikaaleja. Me uutamme vaikuttavat aineet kemikaalittomasti. Davvi- tuotteiden raaka-aineet ovat sertifioituja, eivätkä sisällä parabeenejä tai synteettisiä säilöntäaineita”, toimitusjohtaja Antti Kuivalainen kertoo.

Raaka-aineiden ja niistä uutettujen aineosien täytyy olla perusteellisesti tutkittuja ja turvallisia. Kaikki tuotteita koskevat väittämät perustuvat tutkittuun näyttöön. Uuteaineiden vaikuttavuutta on tutkittu viimeisen 10 vuoden ajan runsaasti eritoten Pohjoismaissa ja Pohjois-Amerikassa. Tiedetään, että Napapiirin pohjoispuolella kasvaviin kasveihin muodostuu luonnostaan enemmän antioksidantteja ja suojaavia aineita kuin etelämpänä kasvaneisiin kasveihin. 

Vientiin tähdätään alusta lähtien

Jo nyt, kun Davvi-sarjalle haetaan Suomessa jälleenmyyjiä, niitä etsitään myös Saksassa ja Hollannissa. Luonnontuotteita arvostetaan myös Japanissa. Siellä aloitetaan markkinatutkimukset vuoden 2016 keväällä. Vientiin Forest of Lapland saa hyvää puskuvoimaa Lapin maailmankuulusta brändistä. Verkkokaupan kautta tuotteita on saatavilla jo ulkomaillekin.

Maailman trendit on tutkittu, eikä kiinnostus luonnontuotteisiin rajoitu vain kosmetiikkaan.

”Tiedämme, että kemianteollisuus etsii uusiutuvaa raaka-ainepohjaa, lääketeollisuus etsii antibiooteille korvaajia, kosmetiikkateollisuus etsii korvaajia synteettisille kemikaaleille ja elintarviketeollisuus etsii luonnollisia säilyvyyden parantajia”, Kuivalainen toteaa.

Forest of Lapland tekee uuttamiseen ja lääkinnällisten tuotteiden kehittämiseen liittyvää tutkimusyhteistyötä Luonnonvarakeskuksen, Tampereen yliopiston farmakologian laitoksen ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa.

Kuluttajia ilahduttaa kotimainen luonnonkosmetiikka

Davvin kaksi after shave -tuotetta miehille ja naisten silmänympärys- sekä kasvovoide on esitelty ensi kertaa kuluttajille messuilla Helsingissä ja Turussa. Kosmetologi Jenna Karjalaisen mukaan palaute on ollut innostunutta.

”Kotimaisuus, lappilaisuus ja sertifioitu 100 prosenttinen luonnontuote ovat asioita, joita ihmiset arvostavat.”

Lisätiedot

Toimitusjohtaja

Antti Kuivalainen, p. 040 779 6890, etunimi.sukunimi@forestoflapland.com

 

Viestintä

Anu Pesonen p. 040 510 3152

 

Davvi-asiantuntija, kosmetologi

Jenna Karjalainen p. 040 662 5888 

 

www.davvibiocosmetics.com

Liitetiedostot

Forest of Lapland Oy jalostaa Lapin metsän puista, marjoista ja kasveista uuteaineita käytettäväksi lääkitsevissä ja kosmeettisissa tuotteissa sekä lisäravinteissa.

Uuttaminen tapahtuu kemikaalittomasti. Raaka-aineet ovat maailman suurimmalta yhtenäiseltä luomualueelta: Suomen Lapista.  Marjat ja kasvit ovat pääosin villinä poimittuja.

Forest of Lapland Oy:n kotipaikka on Rovaniemi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs