Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Uuraisten elementtitehtaalla kuolemaan johtanut tapaturma

Parma Oy

Uuraisten elementtitehtaalla kuolemaan johtanut tapaturma

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2015 klo 16:30
Julkaisija: Parma Oy

Parma Oy:n Uuraisten tehtaalla sattui aamulla työtapaturma, jossa menehtyi yhtiön kokenut työntekijä. Tapaturma sattui tehtaan ontelolaattalinjalla.

Parman toimitusjohtajan Hannu Tuukkalan mukaan tapahtumien kulku ja tapaturman syy selvitetään perusteellisesti. Tätä varten poliisi on jo aloittanut tapaturman tarkemman tutkinnan.

”Tapaus järkyttää syvästi koko Parman henkilöstöä, mutta luonnollisesti eniten Uuraisten tehtaan työntekijöitä, joille on järjestetty kriisiapua. Me kaikki parmalaiset otamme osaa omaisten ja läheisten suruun”, Tuukkala painottaa.

Parma kunnioittaa menehtyneen työntekijän muistoa huomenna perjantaina 13.2.2015 järjestämällä suruliputuksen kaikilla toimipaikoilla. Lisäksi yhtiössä vietetään minuutin kestävä hiljainen hetki klo 12.00.

 

Lisätietoja:

Hannu Tuukkala, toimitusjohtaja

puh. 020 577 5520

hannu.tuukkala@parma.fi

Parma Oy on betonisen valmisosarakentamisen markkinajohtaja Suomessa. Yhtiö toimii 12 paikkakunnalla, vuoden 2013 liikevaihto oli noin 146 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 650 henkilöä.

Consolis-konserni on Euroopan suurin betonitekniikkaan perustuvien ratkaisujen tuottaja ja betonisten valmisosien valmistaja, joka toimii 30 maassa. Konsernin liikevaihto on noin 1,3 miljardia euroa ja henkilöstömäärä noin 10 000.

www.parma.fi

www.consolis.com

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs