Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Uponor Infra Oy palkitsi Rovaniemen K-raudan

Uponor

Uponor Infra Oy palkitsi Rovaniemen K-raudan

Tiedote.
Julkaistu: 02.03.2016 klo 13:00
Julkaisija: Uponor

Uponor Infra Oy valitsee vuosittain Vuoden K-rauta-kauppiaan. Rovaniemi valittiin vuoden K-raudaksi jo toistamiseen. Edellisen kerran palkinto osui samaan taloon vuonna 2011. ”Hektinen muutos on tällä välin ollut omaleimaista koko alalle. Valinta on osoitus kaupan määrätietoisesta ja pitkäjänteisestä toiminnasta kuluttajan sekä ammattiasiakkaan parhaaksi”, toteaa Uponor Infra Oy:n Timo Roiha perusteluissaan.

Asiakkaan ja myyjän yhteistyötä

Valintaperusteluissa korostui myös motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka palvelee asiakkaitaan iloisella mielellä. Sirpa ja Pekka Rytilahti kiittelevätkin henkilöstöään ja heidän asennettaan.

- Tärkein kosketuspinta on asiakkaan ja myyjän välillä ja merkittävää on myyjien asenne palveluun. Tekemisen meininki kuvaa työtämme hyvin. Myös Uponorin koulutus on auttanut tuotteiden tuntemuksessa ja ratkaisujen esittämisessä asiakkaille, iloitsevat kauppiaat.

Markkinat muutoksessa

Vuoden 2011 jälkeen markkinat ovat muuttuneet merkittävästi.

- Pientalorakentaminen on näiden vuosien aikana pudonnut n. 300 talosta 100 taloon/vuosi. Lisäksi alueen kilpailutilanne on muuttunut oleellisesti, kun kaupungin rautakauppaneliöt kolminkertaistuivat vuonna 2010. Myynnin pääpaino on nykyisin yritysmyynnissä. Yhteistyössä Uponorin kanssa markkinaosuus on säilytetty. Loppuasiakkaan tyytyväisyys tuotteeseen ja ratkaisuihin on myös tulevaisuudessa toiminnan lähtökohta, Pekka Rytilahti painottaa.

K-rauta Rovaniemi
Kauppiaat Sirpa ja Pekka Rytilahti aloittivat Rautia-kauppiaina Rovaniemellä vuonna 1998. Vuonna 2002 paikallisen K-rautakauppiaan jäädessä eläkkeelle, Rytilahdet ostivat K-raudan ja yhdistivät kauppojen toiminnot. Vuonna 2008 tehdyn myymälälaajennuksen jälkeen K-rauta toimii 5300 m2 tiloissa ja henkilöstöä on noin 30.

Lisätietoja:
Uponor Infra Oy
Timo Roiha, aluemyyntipäällikkö Pohjois-Suomi
puh. 020 129 2763
timo.roiha@uponor.com

Pekka Rytilahti
K-rauta Rovaniemi, kauppias
puh. 050 388 0202
pekka.rytilahti@k-rauta.fi

Kuvaa voi vapaasti käyttää jutun yhteydessä. Kuvassa vasemmalta: K-raudasta osastopäällikkö Katja Palmu, tuoteryhmävastaava Petteri Moilanen, kauppiaat Sirpa ja Pekka Rytilahti sekä Uponorin Timo Roiha. 

Liitetiedostot

Uponor on yksi johtavista asuin- ja liikerakennusten sisäilmasto- ja käyttövesijärjestelmien toimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Pohjois-Euroopassa Uponor on myös merkittävä yhdyskuntatekniikan putkijärjestelmien toimittaja. Uponorissa työskentelee yhteensä noin 4000 henkilöä 30 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 ylitti miljardi euroa. Uponorin osake on listattu NASDAQ Helsingissä. Lisätietoja: uponor.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs