Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Ui kesäksi kuntoon -kampanja alkaa Lauritsalan uimahallissa

Lappeenrannan kaupunki

Ui kesäksi kuntoon -kampanja alkaa Lauritsalan uimahallissa

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Suomen Uimaliitto järjestää 25. Ui kesäksi kuntoon -kampanjan 1.–31. maaliskuuta 2016. Lappeenrannassa kampanja toteutetaan Lauritsalan uimahallissa. Ui kesäksi kuntoon -kampanjassa kerätään kuukauden ajan metrejä ja minuutteja uiden, vesijuosten tai vesijumpaten. 

Ui kesäksi kuntoon -kampanjassa on kaksi sarjaa. Perinteisessä uintisarjassa kerätään uituja metrejä. Vesiliikuntasarjassa, johon kuuluvat vesijuoksu ja vesijumppa, kerätään liikuttuja minuutteja. 

Osallistuja merkkaa suoritukset omaan henkilökohtaiseen suorituskorttiinsa. Liikunnanohjaaja Teemu Lepistö muistuttaa, että korttiin voi merkata enintään yhden suorituksen päivässä. 

– Saman päivän aikana ei voi käydä useampaa kertaa uimassa tai keräämässä minuutteja vesijuosten tai -jumpaten. Eli yhdellä käyntikerralla merkataan sen päivän uidut metrit ja vesijuostut/vesijumpatut minuutit, kertoo Lepistö. 

Kampanjan loputtua kuukauden suoritukset lasketaan yhteen ja suorituskortti palautetaan Lauritsalan uimahallille tuloskoontia varten. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan tuotepalkintoja. Lisäksi valtakunnallisten tulosten perusteella 9 aktiivisinta uimahallia palkitaan. 

Kampanjan tavoitteena on tukea uimahallien toimintaa ja lisätä uimahallien näkyvyyttä sekä aktivoida uusia kävijöitä halleihin. Kampanjan aikana uimahallit kilpailevat leikkimielisesti keskenään erikokoisten hallien sarjoissa (pienet, keskisuuret, suuret hallit). Valtakunnallisesti kolme parasta uimahallia palkitaan kussakin sarjassa. 

Viime vuonna 2015 Lauritsalan uimahallissa oli Ui kesäksi kuntoon -kampanjassa mukana 62 osallistujaa, jotka kerryttivät 401 650 metriä ja 20 433 minuuttia Lauritsalan uimahallissa. Koko valtakunnan tasolla kampanjassa oli lähes 19 000 osallistujaa 99 uimahallissa ja 25 uimaseurassa. Uituja kilometrejä oli yhteensä 67 547 ja vesijuostuja sekä -jumpattuja tunteja yhteensä 65 852. 

Lisätietoja:

Lauritsalan uimahalli puh. 05 616 4778

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs