Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Työpaja asukkaille - Ojala-Tuomelaan uusi leikkikenttä!

Lappeenrannan kaupunki

Työpaja asukkaille - Ojala-Tuomelaan uusi leikkikenttä!

Tiedote.
Julkaistu: 23.02.2016 klo 10:04
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunki on rakentamassa Ojala-Tuomelan alueelle uuden leikkikentän. Aiheesta järjestetään työpaja asukkaille, jossa yhdessä palvelun käyttäjien kanssa etsitään parasta mahdollista paikkaa uudelle leikkikentälle. Työpaja järjestetään torstaina 3.3.2016 klo 18 alkaen Myllymäen koululla, Hiessillankatu 10.

- Järjestämme työpajan aiheesta uusi leikkikenttä Ojala-Tuomela alueelle ja kutsumme mukaan alueen vanhempia lapsineen eli palvelun käyttäjiä suunnittelemaan yhdessä kanssamme parasta mahdollista leikkikentän paikkaa, kertoo Pia Haakana, Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilö. – Uudessa kuntalaissa kannustetaan kuntia osallistamaan kuntalaisia. Osallistumista ja vaikuttamista voidaan edistää muun muassa suunnittelemalla ja kehittämällä palveluja yhdessä palvelujen käyttäjien kanssa, kuten Lappeenrannan kaupunki haluaa nyt tehdä, Haakana jatkaa.

Mukana työpajassa asukasyhteyshenkilön lisäksi ovat kaupunginpuutarhuri Hannu Tolonen sekä ympäristösuunnittelija Anne Veijovuori. – Alkukesään mennessä on tarkoitus saada uuden leikkikentän suunnitelmat tehtyä ja rakentaminen alkaa sitten loppukesästä. Kokonaisuudessaan leikkikenttä valmistuu vuoden 2017 puolella, kaupunginpuutarhuri Hannu Tolonen kertoo leikkikentän rakentamisesta. – Tarkoituksenamme on toteuttaa kunnollinen ja monipuolinen suunnitelma uudelle kentälle ja toteuttaa sitä vaiheittain määrärahojen puitteissa, Tolonen toteaa.

Ojala-Tuomelan alueella on jo valmiiksi kaavoituttua leikkikenttä toimintaan sopivia alueita. Nämä kolme aluetta sijaitsevat Ojalankadun eteläpuolella. Näistä kolmesta alueesta on tarkoitus valita palvelun käyttäjien mielestä sopivin paikka uudelle leikkikentälle.

Kuvateksti: Kuvassa näkyy vihreällä kaupungin omistamat maa-alueet, joiden kaavoitus sallii leikkikentän rakentamisen.

Lisätietoja:

Hannu Tolonen, kaupunginpuutarhuri, Lappeenrannan kaupunki, puh. 0400 856 066

Pia Haakana, asukasyhteyshenkilö, Lappeenrannan kaupunki, puh. 040 5494 740

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs