Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Timo Laaninen Tekirin neuvonantajaksi

Tekir Oy

Timo Laaninen Tekirin neuvonantajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2016 klo 11:40
Julkaisija: Tekir Oy

Viestinnän konsulttiyritys Tekir panostaa entistä enemmän vaikuttajaviestintään. Keskustan entinen puoluesihteeri aloittaa neuvonantajana Tekirin vaativissa asiakasprojekteissa.

”Olen saanut osallistua eri rooleissa erityisesti yhteiskunnallisen viestinnän toteuttamiseen jo vuosikymmenten ajan. Tartun innolla mahdollisuuteen päästä soveltamaan näin kertynyttä osaamista ja kokemusta Tekirin tiimissä”, Timo Laaninen sanoo.

Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemen mukaan Laaninen tuo erinomaista poliittista ja yhteiskunnallista kokemusta sekä Tekirin nykyisten että tulevien asiakkaiden käyttöön.

“Laanisella on pitkä ja poikkeuksellinen ura suomalaisessa politiikassa. Timo on kuulunut Keskustan viimeaikaisen menestyksen tärkeimpiin tekijöihin. Nyt hän tuo tämän ainutlaatuisen strategisen osaamisen ja näkemyksen asiakkaidemme hyödyksi. Vaikuttajaviestinnän ja yhteiskunnallisen viestinnän merkitys toiminnassamme kasvaa koko ajan, joten Timo on arvokas lisä tiimiimme”, Mikko Hämeenniemi sanoo.

Timo Laanisella on takanaan pitkä ura sekä journalismissa että politiikan parissa. Laaninen työskenteli Suomenmaa-lehdessä sekä toimittajana että päätoimittajana. Politiikassa hän on työskennellyt mm. kolmen pääministerin erityisavustajana sekä viimeisimpänä Keskustan puoluesihteerinä kesään 2016 asti. Koulutukseltaan Timo Laaninen on hallintotieteen kandidaatti ja teologian ylioppilas.

Tekir on vaativaan maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli yli 2,1 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 24 työntekijää.

 

Lisätietoja:

Mikko Hämeenniemi
Toimitusjohtaja
Tekir Oy
044 292 1803 

Timo Laaninen
Neuvonantaja
Tekir Oy
040 832 6106

***

Tekir on vaativaan maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli yli 2,1 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 24 työntekijää.

tekir.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs