Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Tilaisuus siirtyy - Ministeri Lindströmin tiedotustilaisuus maahanmuuttajien kotouttamisesta

Työ- ja elinkeinoministeriö

Tilaisuus siirtyy - Ministeri Lindströmin tiedotustilaisuus maahanmuuttajien kotouttamisesta

Kutsu.
Julkaistu: 09.11.2015 klo 11:00
Julkaisija: Työ- ja elinkeinoministeriö

Valitettavasti oikeus- ja työministeri Jari Lindströmin keskiviikolle 11.11.2015 suunniteltu tiedotustilaisuus maahanmuuttajien kotouttamisesta siirtyy ministerin muuttuneen aikataulun vuoksi. Tiedotustilaisuuden uusi ajankohta on tiistai 1.12.2015 klo 12-13. Kutsu tilaisuuteen lähetetään lähempänä ajankohtaa.

 

 

Maahanmuuttajien kotoutumispalveluiden tarve kasvaa ensi vuonna, kun monet turvapaikkaa hakeneet saavat oleskeluluvan. On tärkeää, että maahanmuuttajat pääsevät nopeasti koulutukseen tai työelämään. Kotoutumispalveluilta vaaditaan uudessa tilanteessa entistä enemmän. 

Oikeus- ja työministeri Jari Lindström pitää maahanmuuttajien kotouttamisesta tiedotustilaisuuden 

keskiviikkona 11.11.2015 klo 12–13
työ- ja elinkeinoministeriössä
Eteläesplanadin toimipisteessä (os. Eteläesplanadi 4, salit 9–10). 

Tiedotustilaisuudessa esitellään työ- ja elinkeinoministeriön toimia maahanmuuttajien kotouttamiseksi uudessa tilanteessa. Tilaisuudessa käsitellään muun muassa suunnitelmia maahanmuuttajien työllistämiseksi ja kuntiin ohjaamiseksi. 

Ministerin lisäksi paikalla ovat ylijohtaja Tuija Oivo, maahanmuuttojohtaja Kristina Stenman ja hankepäällikkö Sonja Hämäläinen työ- ja elinkeinoministeriöstä. 

Tämän hetken arvion mukaan Suomeen saapuu tänä vuonna noin 30 000–35 000 turvapaikanhakijaa, joista arviolta noin 30 prosenttia saanee oleskeluluvan ja tulee kotoutumispalveluiden piiriin. 

Pyydämme toimittajia ilmoittautumaan tilaisuuteen 10.11. klo 12 mennessä osoitteeseen viestinta@tem.fi. Median edustajat pääsevät sisään tiedotustilaisuuteen esittämällä journalistikorttinsa, mediatalon henkilökorttinsa tai toimeksiantajan allekirjoittaman tehtävänannon ja henkilöllisyystodistuksen. 

Tervetuloa!

 Lisätiedot:
tiedottaja Katja Keckman, TEM, puh. 050 413 5513

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs