Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Tekir rakentaa tulevaa kasvuaan

Tekir Oy

Tekir rakentaa tulevaa kasvuaan

Tiedote.
Julkaistu: 22.09.2016 klo 15:00
Julkaisija: Tekir Oy

 

Uusi johtoryhmä luo kasvavan asiakastyön ja uusien liiketoimintojen edellytyksiä.

Tekir Oy täydentää johtoryhmäänsä 1.9.2016 alkaen. Uuteen johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemen lisäksi johtajat Katriina Karkulehto, Riikka Kouhi ja Jussi Ollila sekä johtava konsultti Patrik Gayer. Kaikki johtoryhmän uudet jäsenet siirtyvät tehtäviinsä yhtiön sisältä.

Organisaatiomuutoksen taustalla on Tekirin vahva kasvu. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto kasvoi 34,9 prosenttia ja vuodesta 2010 lähtien Tekirin liikevaihto on kasvanut keskimäärin noin 25 prosenttia vuosittain. Kasvun odotetaan jatkuvan myös vuonna 2016. Tekirissä työskentelee 26 vaativan viestinnän ammattilaista.

”Vaativan viestinnän ja maineenhallinnan palveluillemme on jatkuvasti enemmän kysyntää. Muutoksella varaudumme tulevan kasvun lisäksi myös erityisesti tiettyjen kasvavien liiketoiminta-alueidemme ja kansainvälisten asiakkaidemme tarpeisiin. Näin voimme kasvunkin keskellä keskittyä tärkeimpään tehtäväämme, eli asiakkaidemme odotuksiin vastaamiseen ja niiden ylittämiseen”, toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi kommentoi.

Lisätietoja:

Mikko Hämeenniemi
Toimitusjohtaja
Tekir Oy
044 292 1803 

***

Tekir on vaativaan maineenhallintaan erikoistunut viestinnän konsulttiyritys. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli yli 2,1 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 26 työntekijää.

tekir.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs