Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Tehokas, tuottava ja tuloksellinen kunta nyt ja tulevaisuudessa

Valtiovarainministeriö

Tehokas, tuottava ja tuloksellinen kunta nyt ja tulevaisuudessa

Tiedote.
Julkaistu: 04.11.2014 klo 09:40
Julkaisija: Valtiovarainministeriö

Kuntien tuottavuutta ja tuloksellisuuden kehittämistä pohtiva seminaari kokoaa yhteen kuntien ja valtionhallinnon edustajia 2.12.2014 kello 9.00–13.00 Finlandia-taloon Helsinkiin.

Tilaisuus on tällä hallituskaudella tehdyn kuntien tuottavuus- ja tuloksellisuustyön päätösseminaari. Tilaisuudessa käydään läpi tehtyä työtä sekä keskustellaan tuottavuus- ja tuloksellisuustyön jatkosta.

Ohjelmassa mielenkiintoisia puheenvuoroja ja paneelikeskustelu

Tapahtumassa puhuu liikenne- ja kuntaministeri Paula Risikko, joka peilaa puheenvuorossaan tuottavuuden kehittämistä tulevaisuuden kunnassa. Tuottavuutta kuntanäkökulmasta tarkastelee Vantaan kaupunginjohtaja Kari Nenonen. Valtiovarainministeriön Jukka Pekkarinen taas avaa julkisen talouden suunnitelmaa, kuntatalousohjelmaa ja sosiaali- ja terveydenhuollon budjettikehysjärjestelmien yhtymäkohtia kuntatuottavuuteen ja tuloksellisuuteen. Lisäksi ylijohtaja Päivi Laajala valtiovarainministeriöstä pohtii kuntatuottavuus- ja tuloksellisuustyön tarvetta ja painopisteitä jatkossa.

Kunta-, valtionhallinnon ja työmarkkinatoimijat myös kohtaavat paneelikeskustelussa ja pohtivat eri tahojen roolia ja tehtäviä tuottavuuden ja tuloksellisuuden edistämisessä.

Ilmoittaudu osallistujaksi paikan päälle tai seuraa tilaisuutta verkossa

Tilaisuuteen mahtuu 200 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kunnat voivat ilmoittaa edustajansa seminaariin 17.11.2014 mennessä osoitteessa http://bit.ly/1yLX3Df.

Tilaisuutta on myös mahdollista seurata suorana verkkolähetyksenä osoitteessa http://www.mediaserver.fi/live/kuntatuottavuus

Lisätietoja:

finanssineuvos Anne-Marie Välikangas, puh. 02955 30020

ylitarkastaja Suvi Savolainen, puh. 02955 30122

Valtiovarainministeriö (VM) on osa valtioneuvostoa. Ministeriö valmistelee hallituksen talous- ja finanssipolitiikkaa ja valtion talousarvion sekä toimii veropolitiikan asiantuntijana. Se vastaa myös rahoitusmarkkinapolitiikan valmistelusta ja valtion työnantaja- ja henkilöstöpolitiikasta sekä julkishallinnon kehittämisestä. Lisäksi VM vastaa kuntahallinnon lainsäädännön sekä kuntatalouden kehittämisestä. Ministeriö osallistuu Euroopan unionin ja monien kansainvälisten järjestöjen toimintaan.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs