Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Tarjouskaupalla varmistetaan asunnon todellinen markkinahinta

Kiinteistömaailma

Tarjouskaupalla varmistetaan asunnon todellinen markkinahinta

Tiedote.
Julkaistu: 19.12.2014 klo 07:45
Julkaisija: Kiinteistömaailma

Epävarmassa markkinassa asunnon todellisen arvon määrittäminen voi olla hankalaa. Liian korkea pyyntihinta voi karkottaa ostajat ja vaikuttaa siten ratkaisevasti asunnon myyntitodennäköisyyteen.

Tarjouskauppa tarjoaa myyjälle helpon tavan määrittää asunnon oikea markkinahinta. Markkinahinta on kysynnän ja tarjonnan kautta määräytyvä hinta, eli se hinta, jonka ostaja on asunnosta valmis maksamaan. Linkistä löytyvällä videolla Kiinteistömaailman toimitusjohtaja kertoo, miksi Tarjouskauppa on sekä myyjälle että ostajalle hyödyllinen tapa tehdä asuntokauppaa.

http://www.kiinteistomaailma.fi/tiedotteet/tarjouskaupalla-varmistetaan-asunnon-todellinen-markkinahinta

Lisätiedot:

Seppo Hämäläinen, 050 310 4090
toimitusjohtaja, Kiinteistömaailma Oy

Hanna Lantto, 044 714 0090
viestintäsuunnittelija, Kiinteistömaailma Oy

Seuraa meitä myös Twitterissä:
@kiinteistomaa
@HamalainenSeppo
#tarjouskauppa

Kiinteistömaailma on vuonna 1990 perustettu vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee lähes 750 asuntokaupan ammattilaista 55 eri paikkakunnalla, 110 asuntomyymälässä. Brändin omistaa Danske Bank ja asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman mukavaa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs