Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Taloushallintoliiton toimitusjohtaja Juha Ahvenniemi jää eläkkeelle

Suomen Taloushallintoliitto ry

Taloushallintoliiton toimitusjohtaja Juha Ahvenniemi jää eläkkeelle

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2016 klo 16:09
Julkaisija: Suomen Taloushallintoliitto ry

Taloushallintoliiton pitkäaikainen toimitusjohtaja Juha Ahvenniemi siirtyy eläkkeelle kuluvan vuoden aikana. Seuraajahaku on käynnissä.

OTK, ekonomi Juha Ahvenniemi on toiminut Taloushallintoliiton toimitusjohtajana ja samalla liiton alaisuudessa toimivan Tili-instituuttisäätiön asiamiehenä ja Tilisanomat-lehden päätoimittajana lähes 18 vuoden ajan. Taloushallintoliiton ja alan auktorisoitujen toimijoiden arvostus on kasvanut Ahvenniemen aikana sekä elinkeinoelämän että sidosryhmien piirissä.

-  Tärkein innostuksen aiheeni tässä työssä on ollut vahvistaa talousosaamisen merkitystä suomalaiselle yritystoiminnalle ja sitä kautta kehittää taloushallintoalaa ja vaikuttaa alan toimintaympäristöön, sanoo Juha Ahvenniemi.

- Tulen jättämään liiton tehtävät 18 vuoden työrupeaman jälkeen hyvillä mielin. Liiton taloudellinen ja toiminnallinen perusta on vahva ja siitä on hyvä ponnistaa eteenpäin. Taloushallintoliitolla on myös selkeä strategia ja suuntaviivat, miten vastataan toimialan haasteisiin kuten teknologiakehityksen aiheuttamiin muutospaineisiin. Koko konsernia koskeva historian suurin kehittämishanke on juuri saatu päätökseen, joten ajankohta johtajan vaihdokselle on juuri nyt hyvä, sanoo Juha Ahvenniemi.

- Viime talvena minulla todettiin vakava sairaus, josta olen kevään aikana pitkän sairasloman jälkeen onneksi täysin parantunut. Tämä pysäyttävä kokemus sai minut arvioimaan syvällisesti omia prioriteettejani. Tämän pohdinnan yhtenä tuloksena oli se, että päätin luopua toimitusjohtajan tehtävästä, Ahvenniemi toteaa.

Juha Ahvenniemi jatkaa tehtävässään siihen asti, kunnes uusi toimitusjohtaja aloittaa työnsä.

- Liiton hallitus käynnistää uuden toimitusjohtajan haun välittömästi, sanoo liiton hallituksen puheenjohtaja Vuokko Mäkinen.

- Juha on edistänyt menestyksekkäästi Taloushallintoliiton tavoitteita pitkän uransa aikana. Taloushallintoliiton kokenut ja osaava henkilöstö luo myös osaltaan turvallisen perustan johtajanvaihdoksen onnistumiselle, Vuokko Mäkinen jatkaa.

Tavoitteena on, että uusi toimitusjohtaja aloittaa työnsä syksyllä.

Lisätietoja:

Vuokko Mäkinen, hallituksen puheenjohtaja, Suomen Taloushallintoliitto, p. 0500 811 590
Juha Ahvenniemi, toimitusjohtaja, Suomen Taloushallintoliitto, p. 040 7669291
Outi Mäkiniemi, viestintäpäällikkö, Suomen Taloushallintoliitto, p. 040 5601742

Liitetiedostot

Taloushallintoliitto pähkinänkuoressa

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä, jotka hoitavat 141.000 suomalaisen pk-yrityksen ja yhteisön taloushallintoa.

Auktorisointijärjestelmä ja määräajoin suoritettavat tarkastukset varmistavat tilitoimiston laadun ja osaamisen tason. Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen -merkki on selkein todiste asiantuntemuksesta. Liiton jäsenyritykset tarjoavat kirjanpidon, verotuksen, palkkahallinnon, talouden ja laskennan, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin, talousjohtamisen, koulutuksen sekä tietotekniikan palveluja erityisesti pk-yrityksille.

www.taloushallintoliitto.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs