Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Suomen suurin beach volley -tapahtuma Kuopiossa 7.-9.8.2015

Kuopio-Tahko Markkinointi

Suomen suurin beach volley -tapahtuma Kuopiossa 7.-9.8.2015

Tiedote.
Julkaistu: 05.08.2015 klo 10:41
Julkaisija: Kuopio-Tahko Markkinointi

Trust Kapital Open 2015 on vuoden suurin beach volley –tapahtuma sekä  tasoltaan yksi kaikkien aikojen kovimmista turnauksista Suomessa. Tapahtuman muoto on kansainvälinen kutsuturnaus, jossa pelaa Euroopan huippupelaajia.

Kautta-aikain kovin turnaus Suomen mantereella

Turnauksen taso on kova ja aiemmin ei vastaavaa ole pelattu Suomen manneralueella. Muutaman kerran Ahvenanmaalla pelattu World Tour –osakilpailu menee vielä edelle, mutta muutoin on kyseessä harvinaisen korkeatasoinen turnaus.

”Ennakkoon vahvin joukkue on Ruotsin tämän hetken paras joukkue Martin Appelgren ja Martin Barrefalk jotka kiertävät aktiiviset kansainvälisiä turnauksia. Espanjalaiset Ignacio Batallán ja Miguel Ángel de Amo kuuluvat myös turnauksen ennakkosuosikkeihin miesten sarjassa koska Ángel de Amo on alle 21-vuotiaiden beach volleyn maailmanmestari ja Espanjan beach volleyn taso on huippuluokkaa”,

toteaa turnauksen pelaajakoordinaattori Lasse Maijala, joka itsekin osallistuu turnaukseen pelaajana. 

”Naisten sarjassa ennakkoon vahvin joukkue on espanjalaiset Nadia Campisi ja Clara Lozano ja kovan vastuksen heille tulevat antamaan latvialaiset Anete Krastina ja Jana Jaudzema”,

Maijala jatkaa.

Pelaajia seitsemästä maasta

Kutsuturnaukseen osallistuu kuusi joukkuetta miesten sarjaan ja kuusi joukkuetta naisten sarjaan. Pelaajat on kutsuttu turnaukseen Ruotsista, Espanjasta, Latviasta, Tsekeistä, Saksasta ja Venäjältä.  Kaikkia halukkaita ei voitu ottaa mukaan ja mm. Ghanan mestarit piti jättää pois turnauksesta.

Miesten sarjassa suomalaisjoukkueita on kaksi ja hallitseva beach volleyn suomenmestari Anssi Hakala pelaa turnauksessa kuopiolaisen Pekka Seppäsen kanssa. Turnaus on mahdollisesti heidän uran viimeinen, Hakalla ja Seppäsellä on yhteensä kuusi suomenmestaruutta.

”Olen todella iloinen, että kotikaupungissani järjestetään näin upea beach volley –tapahtuma. Uran jatko ei ole varmaa, mutta nyt aion laittaa kaiken peliin”,

Pekka Seppänen tuumailee.

Kuopiossa asuvat Lasse Maijala ja Ilari Sivonen ovat turnauksen toinen suomalaispari, heillä molemmilla on  beach volleyn SM-mitali ja kansainvälistä kokemusta lajista. Naisten sarjaan osallistuu kuopiolainen Kirsi Hyttinen parinaan Kimberly Hoppes. Hyttisellä on lajissa pari Suomen mestaruutta aiemmilta vuosilta. 

Otteluohjelma on kolmipäiväinen

Trust Kapital Open kutsuturnaus alkaa perjantaina 7.8. ja ensimmäinen peli vihelletään käyntiin klo: 16.30.  Perjantaina ja lauantaina pelataan turnauksen alkusarjat ja sunnuntaina turnauksessa pelataan välierät ja mitalipelit. Turnauksen otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta: http://www.trustkapitalopen.fi/scores   

Tapahtumassa on laaja oheisohjelma

Turnaus on laajentunut monella tapaa edellisvuodesta. Esimerkiksi VIP-alue on saanut paljon lisää terassitilaa, jossa vieraat voivat nautiskella kylmistä juomista, pikku purtavasta sekä pelien katselusta parhailta paikoilta. VIP alueen niin sanotulle spa-osastolle toimme tänä vuonna veden päällä kelluvan saunalautan, jossa vieraiden on hyvä kylpeä sekä rentoutua paljuissa. Lauantai- iltana koko turnausyleisöä viihdyttää Jukka Poika!

Hyväntekeväisyysottelu KYS:in vastasyntyneiden osaston hyväksi

Lauantai- iltana pelataan jo perinteeksi muodostunut hyväntekeväisyysottelu klo 17.45 alkaen, jossa pelaajat ovat kuopiolaisia tai pohjoissavolaisia julkisuuden henkilöitä sekä urheilijoita. Viime vuoden tapaan lentopallomaajoukkueen kapteeni Antti Siltala ottaa osaa otteluun ja tulee johtamaan kapteenina toista joukkuetta. Muut pelaajat koostuvat eri lajien urheilijoista sekä mukana on myös pelaajia kulttuurin puolelta, mm. kulttuurin monitoiminainen Anja Lappi sekä näyttelijä Ilkka Pentti. 

Hyväntekeväisyysottelun ehkä nimekkäin ja odotetuin pelaaja on tuore Stanley Cup -voittaja Kimmo Timonen, joka ensimmäistä kertaa ottaa osaa turnauksemme hyväntekeväisyysotteluun. Ottelu järjestetään yhteistyössä Lasten Klinikoiden Kummit ryn kanssa, ja ottelun aikana alueella kierrätetään keräyslippaita ja lahjoittaa voi myös suoraan tilille. Lahjoitukset menevät suoraan kohteeseen lyhentämättömänä. Hyväntekeväisyyskohde on viime vuoden tapaan Kysin vastasyntyneiden teho-osasto. Ottelun aikana on myös huutokauppa, jonne urhelijat ovat lahjoittaneet tavaroitaan. Huutokaupassa mukana ei tarvitse olla käteistä vaan maksun voi suorittaa myös kortilla.

Vuoden sykähdyttävimpään beach-tapahtumaan on vapaa pääsy!

Lisätietoja

Head of the tournament Tatu Säisä, 044 343 0504

Player representative Lasse Maijala, 040 192 0257

www.trustkapitalopen.fi

Liitetiedostot

Kuopion Musiikkikeskus kuuluu Suomen konsertti- ja kongressitalojen eliittiin, mutta on myös paljon muutakin. Huolehtivan emolinnun tavoin se levittää suojaavat siipensä kuopiolaisen musiikkielämän ylle, tarjoten kodin Kuopion kaupunginorkesterille ja lainaten suojaansa lukuisille kiitollisille vierailijoille vuosittain. Lisäksi talon suojissa opiskelee tulevia musiikin ja tanssin ammattilaisia, jotka omalta osaltaan takaavat sen, että talo elää ajan hermolla nuorekkaana käymättä mieleltään vanhaksi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs