Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » SOSIAALI- JA TERVEYSALAN TURVALLISUUDEN TUNNUSTUSPALKINNOT JAETTIIN SEINÄJOELLA

Suomen Palopäällystöliitto

SOSIAALI- JA TERVEYSALAN TURVALLISUUDEN TUNNUSTUSPALKINNOT JAETTIIN SEINÄJOELLA

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2016 klo 13:00
Julkaisija: Suomen Palopäällystöliitto

TERVE-SOS 2016 -tapahtuman yhteydessä, järjestyksessään kahdennessatoista Sosiaali- ja terveysalan turvallisuusfoorumissa, myönnettiin kolme turvallisuuden tunnustuspalkintoa.

 

Turvallisuuden tunnustuspalkinnot 2016 myönnettiin Ruskatalojen palveluyhdistys ry :lle erityisen sitoutuneesta ja nousujohteisesta työstä turvallisuuskulttuurin kehittämiseksi palveluasumisyksiköissä, Pohjois-Karjalan keskussairaalalle Virve-viestinnän kehittämisestä sekä Tampereen kaupungin kotihoidon ja Pirkanmaan pelastuslaitoksen yhteishankkeelle, jonka aikana on tuotettu mittari (PaloRAI) kotihoidon asiakkaiden paloturvallisuuden parantamiseksi.

 

Turvallisuuspalkinnot luovutettiin Sosiaali- ja terveysalan turvallisuusfoorumissa Seinäjoella 18.5. Palkitsemisen taustalla ovat sosiaali- ja terveysministeriö, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Kuntaliitto, Tehy, SuPer, pelastustoimi, Suomen Palopäällystöliitto ja SPEK-ryhmä. Tahojen edustajat muodostavat palkintolautakunnan, jonka puheenjohtajana toimii Pirkanmaan sairaanhoitopiirin turvallisuuspäällikkö Anna Tamminen.

 

Turvallisuuspalkinto myönnetään esimerkillisestä onnettomuuksien ehkäisytyöstä, tapahtumasta tai toiminnasta, jolla on estetty tai rajoitettu vahinkojen määrää, ansiokkaasta toiminnasta sosiaali- ja terveysalan turvallisuuden kehittämiseksi tai alan turvallisuutta edistävän laitteen, toimintatavan tai vastaavan kehittämisestä. Palkintoja on jaettu vuodesta 2005 alkaen.

 

Lisätietoja antaa:

Camilla Volanen
palkintolautakunnan sihteeri

koulutuspäällikkö

Suomen Palopäällystöliitto

camilla.volanen@sppl.fi

0440 340 112

 

 

 

 

 

 

                       

Suomen Palopäällystöliitto — Finlands Brandbefälsförbund ry on vuonna 1932 perustettu valtakunnallinen järjestö, jonka tavoitteena on kohottaa jäsenistön ammattiosaamista sekä edistää ihmisten, yhteisöjen ja yhteiskunnan valmiutta estää onnettomuuden jo ennalta ja toimia oikein erilaisissa vaaratilanteissa. Palopäällystöliitolla ei ole ammatilliseen edunvalvontaan liittyviä tehtäviä. Sen sijaan turvallisuuden edistäminen on tärkein tehtävämme.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs