Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » SOLin yhteistyö Keskimaan Osuuskaupan kanssa laajeni

SOL Palvelut Oy

SOLin yhteistyö Keskimaan Osuuskaupan kanssa laajeni

Tiedote.
Julkaistu: 20.01.2016 klo 07:00
Julkaisija: SOL Palvelut Oy

SOLin yhteistyö Keskimaan Osuuskaupan kanssa laajeni vuodenvaihteessa. Hotellien lisäksi SOL huolehtii nyt Jyväskylässä myös myymälöiden puhtaudesta, muun muassa keväällä valmistuvasta upouudesta Prismasta.

SOL aloitti vuodenvaihteessa Jyväskylässä sijaitsevien Keskimaan Osuuskaupan Seppälän Prisman ja Huhtasuon Sale-myymälän puhtaanapidon. SOL jatkaa myös Keskimaan kahden hotellin puhtaanapitopalvelujen toimittajana.

Nykyisen Prisman viereen Seppälän kaupunginosassa rakentuu parhaillaan uusi, nykyistä suurempi Prisma. Keskimaan Osuuskaupan isännöitsijä Voitto Hyvärinen kertoo, että uusi Prisma avataan tulevan kevään aikana. 

Prisma Seppälän huoneistoala on noin 43 000 neliömetriä, josta Prisman myyntiala on noin 14 000 ja kesäpihan 900 neliömetriä. Keskimaa investoi uuteen Prismaan noin 40 miljoonaa euroa. 

Ripeästi edenneessä rakennushankkeessa on painotettu energiaa säästäviä ratkaisuja. Muun muassa myymälätilojen valaistus toteutetaan led-tekniikalla, jota ei Suomessa ole kaupparakentamisessa aiemmin käytetty.

SOLin palvelujohtaja Marika Kesäniemi sanoo Keskimaan puhtaanapidon työllistävän SOLissa kuusi henkilöä.

Lisätietoja:

SOL Palvelut Oy, palvelujohtaja Marika Kesäniemi, marika.kesaniemi@sol.fi, puh. 040 162 0878

Keskimaan Osuuskauppa, isännöitsijä Voitto Hyvärinen, voitto.hyvarinen@sok.fi, puh. 050 364 9814

SOLista:

SOL on suuri suomalainen, vakavarainen palvelualan perheyritys. SOL toimii siivous-, kiinteistö-, toimitila- ja turva-, henkilöstövuokraus- sekä pesulapalveluiden alalla Suomessa, Ruotsissa, Baltiassa ja Venäjällä työllistäen yli 12 000 henkilöä

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs