Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Siskojen ja Simojen joulukorttitempaus onnistui yli odotusten

Pilgrim Oy

Siskojen ja Simojen joulukorttitempaus onnistui yli odotusten

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2014 klo 14:13
Julkaisija: Pilgrim Oy

Siskot ja Simot  -yhteisön Järvenpäässä ja Tuusulassa käynnistämä joulukorttitempaus on tuottanut yhteensä yli 2000 joulukorttia jaettavaksi alueen ikäihmisille. Järvenpäässä korttien määrä nousee yli 1500 kappaleen ja Tuusulassa kortteja on tehty yli 500. 

Joulukortteja ikäihmisille ovat tehneet lukuisat yhteistyötahot, muun muassa monet päiväkotien ja kerhojen lapsiryhmät, koululaisten iltapäiväryhmät, nuorisotilojen nuoret, partiolaiset ja lukuisat yksityiset henkilöt, aikuiset ja lapset. Joulukorttien tekijöinä on ollut yli 300 lasta, nuorta ja aikuista.

Keravan Siskot ja Simot -yhteisön toiminta käyntiin joulukorttitempauksella

Kortit toimitetaan koti- ja omaishoidon asukkaille Järvenpäässä ja Tuusulassa kuntien työntekijöiden avulla.  Korttimäärän runsaus takaa sen, että myös Keravan kotihoidon, terveyskeskuksen vuodeosastojen ja palvelukoti Hopeahovin asiakkaat saavat kortteja. Keravan Siskot ja Simot -yhteisön toiminta käynnistyy näin hienosti joulukorttitempauksen kautta.

Järvenpäässä kortteja on jaettu saajilleen myös henkilökohtaisesti. Lucian päivänä Lucia-neidot ja laulavat lapset esiintyivät Järvenpäässä palvelutalojen asukkaille, ja vuodeosastojen potilaille jakaen samalla myös joulukortteja.

Järvenpäässä Siskojen ja Simojen vapaaehtoiset kiertävät Jampan palvelutaloilla to 18.12. klo 17 alkaen Jampan palvelutalojen eri kerroksilla laulamassa joululauluja ja jakamassa joulukortteja palvelutalojen asukkaille.

– On ilo ollut huomata, kuinka aktiivisesti ja hienosti Siskojen ja Simojen haasteeseen on vastattu. Joulukorttitempaus on mahdollistanut helpon tavan välittää lähimmäisistä, ja jakaa joulun iloa ja hyvää mieltä lähiympäristössä, sanoo Siskot ja Simot -yhteisön perustaja Eero Väisänen Järvenpäästä.

Lisätietoja:


Eero Väisänen
Siskot ja Simot – Luovan välittämisen yhteisö
Yhteisökoordinaattori
050 545 3145
eero.vaisanen@siskotjasimot.fi

 

Liitetiedostot

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs