Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Silta-Valmennusyhdistykselle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Suomalaisen Työn Liitto

Silta-Valmennusyhdistykselle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkki

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2015 klo 09:49
Julkaisija: Suomalaisen Työn Liitto

Tampereella toimivalle Silta-Valmennusyhdistys ry:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen yritys -merkin voi saada yritys tai yhteisö, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus: yritysten on määriteltävä yhteiskunnallinen tavoitteensa sekä voiton käyttötapansa yhtiöjärjestyksessään tai säännöissään

- Yhteiskunnallisten yritysten tulevaisuus Suomessa on valoisa ja täynnä mahdollisuuksia, kertoo Silta-Valmennusyhdistyksen toiminnanjohtaja Sampo Järvelä. Yhdistys haluaa olla mukana rakentamassa eettisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää yhteiskuntavastuullista yritys- ja järjestötoimintaa.

- Sillan arvot, eli ihmisen kunnioittaminen, vastuullisuus, sisu ja yhdessä onnistuminen, ovat se perusta jolle rakennamme toimintaamme yhteiskunnallisena yrityksenä, jatkaa Järvelä. Päivittäisessä työssämme ja palveluissamme perustehtävämme on ihmisten yhdenvertaisten mahdollisuuksien ja osallisuuden lisääminen oppimiseen ja työhön. Yhdistyksen toiminta on yleishyödyllistä ja käytämme taloudellisen tuloksen kokonaan yhdistyksen toiminnan kehittämiseen ja tulevien toimintaedellytysten turvaamiseen. On tärkeää, että yhteiskunnalliset yritykset löytävät toisensa, rakentavat verkostoja ja tukevat toistensa menestymistä yhteiskunnallisen hyvän tuottamisessa, selvittää Järvelä.

Silta-Valmennusyhdistys tuottaa monipuolisesti muun muassa kuntoutusta, koulutusta, nuorten palveluita ja työpajatoimintaa yhteistyössä julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin kanssa asiakkaiden parhaaksi. Toimintaan osallistuvat yli 1000 asiakasta hyötyvät palveluista aidosti. 

- Yhteiskunnallinen yritys siis tekee hyvää ja jakaa hyvää. On hienoa saada Silta-Valmennus mukaan Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttäjäksi sanoo Brand Manager Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja

Silta-Valmennusyhdistys, Sampo Järvelä, 0400 628344, sampo.jarvela@siltavalmennus.fi
Niina Ollikka, Brand Manager, Suomalaisen Työn Liitto, 040 674 8773, niina.ollikka@avainlippu.fi

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisen työn puolesta toimivia merkkejä ja verkkopalveluita. www.suomalainentyo.fi

Yhteiskunnallinen yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. Lista kaikista Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeuden saaneista yrityksistä löytyy liiton kotisivuilta http://suomalainentyo.fi/yrityksille/yhteiskunnallinen-yritys

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs