Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Sihti ja Intersearch etsivät nyt yhdessä johtajia ympäri maailman

Rekrytointipalvelu Sihti

Sihti ja Intersearch etsivät nyt yhdessä johtajia ympäri maailman

Tiedote.
Julkaistu: 30.12.2015 klo 20:44
Julkaisija: Rekrytointipalvelu Sihti

Suomen nopeimmin kasvava henkilöstöalan toimija Rekrytointipalvelu Sihti Oy ja arvostettu johtotason suorahakuihin erikoistunut Intersearch Oy solmivat äskettäin yhteistyösopimuksen, jonka myötä molempien yritysten vaativien rekrytointien tekeminen tehostuu ja vastaa aiempaa paremmin asiakkaiden erittäin korkeisiin laatuvaatimuksiin.

Yrityksissä tarvitaan yhä useammin myös johtotason tehtäviin henkilöitä, joilla on juuri tietynlaista, yrityksen kunkin hetkiseen vaiheeseen välttämätöntä osaamista. Oikean henkilön löytyminen on haastavaa ja vaatii monesti etsintöjen ulottamista yli oman maan rajojen. 

”Asiakkaamme toivovat meiltä aika ajoin ratkaisuehdotuksia vaativien, ulkomaille suuntautuvien suorahakujen toteuttamiseen. Kriittistä on juuri oikeanlaisen osaamisen löytäminen nopeastikin muuttuvassa toimintaympäristössä. Nyt tehdyn yhteistyösopimuksen turvin pystymme tarjoamaan luotettavaa, Suomessa jo tutuksi tullutta palvelua myös näihin tilanteisiin. Intersearchin kansainvälinen organisaatio ja sen kokeneet konsultit mahdollistavat johtajien ja asiantuntijoiden löytämisen ilman maantieteellisiä rajoitteita”, kertoo Sihdin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala.

Intersearch Oy:n toimitusjohtaja Juhani Konu: ”Luottamussuhde, joka ilmenee nyt tehtynä sopimuksena, perustuu pitkään ammatilliseen kanssakäymiseen, jota meillä on ollut Sihdin kanssa. Kumpikin yhteistyön osapuoli keskittyy oman erikoisosaamisensa kehittämiseen ja samalla oppii myös toisiltaan. Sihdin tarjoamia henkilöstöratkaisuja ja yrityksen vastuuhenkilöiden edustamaa dynaamista toimintamallia voimme varauksetta olla suosittelemassa laatua arvostaville asiakkaillemme. Tämä osaamisyhdistelmä on juuri sitä, mitä modernisti ajattelevat asiakasyrityksemmekin kaipaavat henkilöstöhallintonsa täydennykseksi.”

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala, Rekrytointipalvelu Sihti Oy, p. 050 444 4455, jp@sihti.fi

Toimitusjohtaja Juhani Konu Intersearch Oy p. 040 5840675, juhani.konu@intersearch.fi 

 

 

 

 

 

 

Sihti-konserni on valtakunnallinen henkilöstöalan toimija, joka vaikuttaa Tampereella, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Lahdessa, Kuopiossa, Kajaanissa ja Oulussa. Sihdin palveluihin kuuluvat rekrytoinnit, henkilöstövuokraus ja modernit henkilöstöratkaisut. Sihdin liikevaihto tulee olemaan vuonna 2015 yli 28 M€ ja se työllistää yli 700 ammattilaista ympäri Suomen. www.sihti.fi

Intersearch Oy on osa maailmanlaajuista Intersearch Worldwide –ketjua, joka on suorahakuun erikoistunut johdon ja asiantuntijoiden rekrytointiorganisaatio. Sen toimistoverkosto on yksi maailman laajimpia, toimintaa on 50 maassa ja yli 100 kaupungissa. Suomessa Intersearch on ollut edustettuna vuodesta 1989 lähtien. www.intersearch.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs