Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Sihdin kanssa jokainen tsäänssi on mahdollisuus – nyt myös Jyväskylässä

Rekrytointipalvelu Sihti

Sihdin kanssa jokainen tsäänssi on mahdollisuus – nyt myös Jyväskylässä

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2016 klo 14:26
Julkaisija: Rekrytointipalvelu Sihti

Rekrytointipalvelu Sihdin luotettava ja särmä palvelu on rantautunut Keski-Suomen kauniisiin maisemiin. Remmissä on jyväskyläläisille tuttu parivaljakko, Mika ja Santeri Salminen. Palveluissa löytyy Sihdin tapaan hyvää ja laajalti.

Suomen nopeimmin kasvava henkilöstöpalveluyritys tarjoaa osaavaa ja luotettavaa palvelua Jyväskylän talousalueella kaikenlaisille ja –kokoisille yrityksille. Rakentamisen ja teollisuuden toimialoilla nähdään Jyväskylässäkin varteenotettavaa potentiaalia. ”Sihdin toimialaosaaminen on vahvaa juuri niillä aloilla, jotka ovat selvästi elinvoimaisia ja kasvuhaluisia täällä Keski-Suomessa. Tietysti meillä on käytettävissä Sihdin valtakunnallinen osaaminenkin, jossa löytyy sitten esimerkiksi talouden, IT:n ja kaivosmaailmankin tuntemusta”, aluejohtaja Mika Salminen listaa.

Mika Salminen ja hänen poikansa Santeri Salminen ovat kaupungin yrittäjille tuttu tehokaksikko. Ihmisten ja yritysten tunteminen onkin yksi Sihdin menestystekijöistä. ”Jotta asiakasyrityksen henkilöstöhaasteeseen pystyy tarjoamaan oikeasti parhaan ratkaisun, pitää olla halukas tutustumaan yritykseen ja sen kulttuuriin ja ihmisiin. Jyväskylässä Mikalla ja Santerilla on jo ennestään vahva tuntuma paikallisiin toimijoihin, joten oikeiden ja asiakkaalle oikeaa lisäarvoa tuottavien palveluiden tarjoaminen pääsee heti mallikkaasti käyntiin”, uskoo Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala.

Rekrytointiin ja henkilöstövuokraukseen keskittynyt Sihti perustettiin Tampereella vuonna 2009 ja se on kasvanut seitsemässä vuodessa alan kymmenen suurimman toimijan joukkoon.

 

Lisätietoja:

Mika Salminen, aluejohtaja, p. 050 4444 428, mika.salminen@sihti.fi

Jukka-Pekka Annala, toimitusjohtaja, p. 050 444 4455, jukka-pekka.annala@sihti.fi

 

Rekrytointipalvelu Sihti Oy on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen. Kauttamme työllistyy kuukausittain parhaimmillaan lähes tuhat työntekijää, ja teemme vuosittain noin 300 rekrytointia. Palvelemme kaikenlaisia ja kokoisia yrityksiä ympäri Suomen. Meillä on toimipisteet Tampereella, Oulussa, Kajaanissa, Helsingissä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Turussa.

Haluamme kasvaa asiakkaidemme lähellä, yhdessä työntekijöidemme kanssa, ja tavoitteenamme on olla henkilöstöpalvelualan pätevin pelaaja. Tähtäämme onnistuneisiin henkilöstöratkaisuihin, todellisiin täysosumiin!

Lisätietoja Sihdistä ja asiakasreferensseistämme voit lukea verkkosivuiltamme osoitteesta www.sihti.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs