Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Salpausselän peruskoulussa sähköperäinen tulipalon alku. Henkilövahinkoja ei ole sattunut.

Lahden kaupunki

Salpausselän peruskoulussa sähköperäinen tulipalon alku. Henkilövahinkoja ei ole sattunut.

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2016 klo 10:55
Julkaisija: Lahden kaupunki

Salpausselän peruskoulussa on ollut tänään perjantaina sähköperäinen tulipalon alku. Henkilövahinkoja ei ole sattunut. Koulunkäynti jatkuu pian normaalisti, parakeissa tunnit ovat jo alkaneet.  

Kun palohälyttimet ovat alkaneet soida fysiikka-kemia -luokassa, niin oppilaat on ohjattu ulos luokasta ja koko koulurakennuksesta.

Tilanne on hallinnassa. Palokunta ja pelastusviranomaiset selvittävät vielä tilannetta mutta ovat pian poistumassa paikalta.  

Palo- ja pelastusviranomaisen mukaan remontoidun osan toisen kerroksen yhdessä luokassa on ollut sähkölaitehäiriöstä johtuva tulipalo, jonka vuoksi koulurakennus tyhjennettiin. Luokkahuoneessa ollut tulipalo on sammutettu, ja viereiset tilat on tarkastettu.  Palossa turmeltunut luokkahuone jää toistaiseksi pois käytöstä.

Koulunkäynti jatkuu pian normaalisti, parakeissa tunnit ovat jo alkaneet. 
  

Lisätiedot
Salpausselän peruskoulu
rehtori Pirjo Sirviö,
puh. 044 716 1346

Ympäristöviikon 20. juhlavuotta vietetään tänä vuonna viikolla 38, 19.9-25.9.2016 Ympäristöviikkoon voivat osallistua kaikki. Ympäristöviikolla voit järjestää oman tapahtuman tai teemapäivän tai osallistua muiden järjestämiin tapahtumiin. Tärkeää on huomata, kuinka yhdistämällä voimamme vaikutamme ympäristöön pienilläkin teoilla.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs