Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Ryhmittymä Atrain valittu Valtorin projektihallinta- ja integraattoripalveluiden toimittajaksi

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Ryhmittymä Atrain valittu Valtorin projektihallinta- ja integraattoripalveluiden toimittajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 09:00
Julkaisija: Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori toteutti IT-konsultoinnin palveluita koskevan Hanselin puitejärjestelyn sisäisen kevennetyn kilpailutuksen projektihallinta- ja integraattoripalveluiden hankkimiseksi. Tarjouskilpailun voitti Ryhmittymä Atrain. Atrain-kumppanit Citrus ja Oxit tukevat Valtorin tavoitetta tehdä projektitoimituksista yhä enemmän asiakkaiden tarpeita vastaavia.

”Valtorille asiakastyytyväisyys on tärkeää. Haluamme palvella asiakkaitamme ja sidosryhmiämme parhaalla mahdollisella tavalla. Nyt solmittu sopimus on voimassa kevääseen 2020 ja se täydentää Valtorin omaa projektipäällikkökapasiteettia. Tulemme hyödyntämään nyt tehtyä sopimusta Valtorin omissa projekteissa ja tarpeen mukaan myös asiakasprojekteissa”, kertoo tulosalueen päällikkö Tuomo Kouhia Valtorista.

”Ryhmittymä Atrain vastaa Valtorin ja sen asiakkaiden tarpeeseen ja hyödyt näkyvät Valtorin asiakkaille lähitulevaisuudessa. Atraimen ja Valtorin yhteinen tavoite on saada projektit hoidettua suunnitelmallisesti, laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa Valtorin projektimetodologiaa hyödyntäen. Tämän tavoitteen onnistumista mitataan toteuttavissa projekteissa. Tavoitteenamme on tehdä yhä asiakaslähtöisempiä projektitoimituksia asiakkaiden tarpeisiin”, kertoo Jaakko Viitanen Ryhmittymä Atraimesta.

Lisätietoja

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori
Tuomo Kouhia
Tulosalueen päällikkö, projekti- ja asiantuntijapalvelut
p. 040 563 2871, tuomo.kouhia[at]valtori.fi

Ryhmittymä Atrain / Citrus Solutions Oy
Jaakko Viitanen
VP, julkishallinto
p. 040 565 0430, jaakko.viitanen[at]citrus.fi

 

Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori tuottaa toimialariippumattomat ict-palvelut koko valtionhallinnolle. Valtori huolehtii keskitetysti, asiakkaiden tarpeiden pohjalta tarjoamiensa ict-ratkaisujen hankinnasta, toimivuudesta, ylläpidosta ja kehittämisestä. Näin valtionhallinnon organisaatiot voivat keskittyä omaan perustoimintansa ja siihen liittyvän tietotekniikan kehittämiseen.

Valtion tieto- ja viestintätekniikkapalveluiden järjestämistä koskevan lain perusteella Valtoriin siirretään noin 80 valtionhallinnon viraston ja laitoksen toimialariippumattomat ict-tehtävät vuosien 2014–2016 aikana. Siirtojen valmistuttua Valtorissa arvioidaan työskentelevän noin 1000 ict-ammattilaista. Valtorin vastuulle siirtyy noin 30–35  prosentin osuus valtionhallinnon ict-kuluista. Lisätietoja: www.valtori.fi
 

Ryhmittymä Atraimessa on kymmeniä yrityksiä ja useita satoja ICT-ammattilaisia. Ryhmittymä Atrain on tehnyt markkinointi- ja projektiyhteistyötä vuodesta 2005 lähtien. Atrain rakentaa joka päivä digitalisointia - yhteiskunnalle palveluita ja yrityksille uutta liiketoimintaa. Atrain suunnittelee ja toteuttaa ketterämmin, joustavammin, yrittäjähenkisesti ja asiakaslähtöisesti.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs