Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Ruka jakaa lumihattaroita Skiexpossa

Rukakeskus

Ruka jakaa lumihattaroita Skiexpossa

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2015 klo 13:27
Julkaisija: Rukakeskus

Hattarakone hurisee Skiexpo-messuilla ja pyörittää valkoisia lumipalloja Rukan vieraille. Rukan osastolla (6g89) jaetaan koko messuviikonvaihteen 30.10–1.11.2015 ajan lumenvalkoisia hattaroita, joissa on mukana syötävä Ruka-logo. Samalla kisataan parhaista hattarakuvista: sosiaalisessa mediassa tägeillä #hyväälunta tai @RUKASKIRESORT jaetut kuvat osallistuvat päivittäin hissilippujen arvontaan.

Lumipallohattarat viestivät Rukan lumetustilanteesta: uutta lunta tehdään rinteisiin nyt urakalla ja isänpäiväviikonloppuna Rukan Talven Avajaisissa avoinna on suunnitelmien mukaan jo useampia rinteitä. 

Rukan monipuolinen ja lumivarma talvi esittäytyy Skiexpo-messuilla suomalaisten hiihtokeskusten yhteisessä kylässä. Kylä on viikonvaihteen tapahtumien keskipiste, missä näkemistä, kokemista ja tekemistä on koko perheelle. Lapset pääsevät tutustumaan muun muassa lumilautailuun riglet-radalla ja esillä on myös rinnekone. Lumentekijät lupaavat paljastaa messuvieraille lumetuksen saat.

Kylän tapahtumalavalla on huippulaskijoiden haastatteluja, vankkaa asiaa rinteillä liikkumisesta ja vauhdikkaita kisoja. Rukan kasvatti, olympiamitalisti Enni Rukajärvi nousee lavalle lauantaina klo 12 ja jakaa sen jälkeen nimikirjoituksiaan Rukan osastolla. Vastikään Uuden Seelannin ja Sveitsin Saas Feehn harjoitusleireiltä palanneen Rukajärven kauden päätavoite on Kiinan MM-kisoissa maaliskuussa, mutta talveen mahtuu myös lukuisia kutsukilpailuja eri puolilla maailmaa.   

Laskemisen ja kuvaamisen lisäksi Enni Rukajärvi tekee työtä POW-ilmastokampanjassa pelastaakseen talvet. Ilmastonmuutos aiheuttaa vakavan uhan talvilajien tulevaisuudelle. Talvet lyhenevät ja lumi katoaa.   

Protect Our Winters Finlandin tavoitteena on varmistaa kunnolliset talvet ja varmat lumet yhdessä lumilähettiläidensä ja yritysten kanssa. Enni Rukajärvi ja muut POW-lähettiläät kertovat Skiexpossa, miten he hidastavat ilmastonmuutosta omassa arjessaan. Ilmastonmuutostyössä on tiiviisti mukana myös Rukakeskus ja POW on kertomassa toiminnastaan seuraavan kerran Rukan Talven Avajaisissa. Jokainen meistä voi olla tukemassa työtä ilmastomuutoksen ja pidempien talvien varmistamiseksi omilla valinnoillaan. 

Muista lumilähettiläistä Rukan osastolla ovat tavattavissa myös Siv Knudsen, Miikka Hast, Jussi-Oskari Taka, Jani Johansen, Merle Soppela, Arto Majava, Pekka Hyysalo ja Fredu Sirviö.

 

Skiexpo-messut Messukeskuksessa Helsingissä 30.10.–1.11.2015. Rukan esittäytyy osastolla 6g89. 

Rukan rinteiden lumetustilannetta voi seurata osoitteessa http://ski.ruka.fi/rinteet
 

Lisätietoja: Matti Parviainen, paikallisjohtaja, Rukakeskus Oy, puh. 0400-680282

 

Rukakeskus-konserni on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, rinneravintola-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 24 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 200 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs