Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Ruka ja Pyhä luovat rinteistään kansainväliset elämystuotteet

Rukakeskus

Ruka ja Pyhä luovat rinteistään kansainväliset elämystuotteet

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2016 klo 11:04
Julkaisija: Rukakeskus

Rukakeskus-konserni uskoo rinne-elämyksen vetovoimaan ja Lapin matkailun kansainväliseen kasvuun. Viime vuonna uudistettujen strategioiden kärkiprojektiksi nostettu ”Rinteestä elämystuote” ohjaa Rukan ja Pyhän liiketoiminnan sekä asiakaskokemusten kehittämistä kaikilla osa-alueilla.

”Oli kyseessä sitten pieni operatiivinen kysymys tai miljoonien hissi-investointi, rinne-elämyksen kehittäminen ohjaa jatkossa kaikkea tekemistämme. Haluamme jatkaa kotimaisten hiihtokeskusten edelläkävijänä ja samalla tarjota uusia elämyksiä kansainvälisille asiakkaille”, Rukakeskus-konsernin toimitusjohtaja Ville Aho linjaa.

Konsernin uusi fokus on vaikuttanut myös Rukakeskus-konsernin johtoryhmään, johon on tehty kaksi uutta nimitystä.

Asiakasnäkemyksen kehittämiseen on rekrytoitu viimeksi hasan & partnersilla muun muassa Keskoa, Karhua ja Metsää asiakkuusjohtajana luotsannut Reino Tikkanen. Hän aloitti toukokuussa Rukakeskuksen markkinoinnin ja digitaalisen liiketoiminnan johtajana.

”Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää intohimo lasketteluun ja markkinointiin. Pohjoisen matkailun vetovoimaisuus ja hiihtokeskustoimialan perinteikkyys maailmanlaajuisesti tarjoavat todella inspiroivan lähtökohdan uudenlaisen asiakaskokemuksen rakentamiseen. Olisipa jo talvi”, Tikkanen suunnittelee.

Monia kehityshankkeita sekä Pyhällä että Rukalla vetänyt Jusu Toivonen on nimitetty konsernin kehitysjohtajaksi päävastuualueenaan elämysprojekti.

”Olemme luoneet molemmille tuntureille omat elämyskonseptit, jotka tarjoavat innostavan rinne-elämyksen ja auttavat tuntureitamme erottumaan kilpailijoista. Tavoite on kehittää Rukan ja Pyhän rinteistä niin houkuttelevat ja helposti lähestyttävät elämykset, että jokainen tunturin asiakas haluaa ne lomallaan kokea”, Toivonen toteaa. Toivosen vastuulla on myös Pyhän yhteistyön kehittäminen yrityksen sisällä ja alueen yritysten välillä sekä tuntureiden kumppanuudet.

Elämysprojekti on käynnistynyt useilla toimenpiteillä, muun muassa palvelumuotoilun yhteistyöprojektilla Rovaniemen yliopiston kanssa.

”Asiakkaamme pääsevät kokemaan monia uusia elämyksiä jo lokakuussa alkavalla hiihtokaudella”, Toivonen lupaa.

Rukan ja Pyhän majoitustoimintaa vuosia johtanut Kaisa Sirniö vastaa jatkossa kaupallisena johtajana myös konsernin myynnistä. ”Haluamme nostaa Rukan ja Pyhän kansainvälisten asiakkaiden osuuden samalle tasolla muun Lapin kanssa, eli reilusta 20 prosentista yli 40 prosenttiin. Elämysprojekti on tärkeä osa tämän tavoitteen saavuttamista”, Sirniö kertoo.

Lisätietoja:

Reino Tikkanen 050 573 0707 reino.tikkanen@ruka.fi

Jusu Toivonen 0400 749 512 jusu.toivonen@pyha.fi

Kaisa Sirniö 040 5722 009 kaisa.sirnio@ruka.fi

Ville Aho
 0400 895 987 ville.aho@ruka.fi

Kuva Rukakeskuksen kuvapankista: http://rukakeskus.digtator.fi:80/public/df6dd8d4995F.aspx
Kuvassa: Jusu Toivonen (vas.), Ville Aho, Kaisa Sirniö, Reino Tikkanen ja Matti Parviainen.

 

Rukakeskus-konserni on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, rinneravintola-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 25 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 160 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs