Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » RESTEL PALKKAA YLI 100 KESÄTYÖNTEKIJÄÄ – KAIKKI PÄÄSEVÄT HAASTATTELUUN

Restel Oy

RESTEL PALKKAA YLI 100 KESÄTYÖNTEKIJÄÄ – KAIKKI PÄÄSEVÄT HAASTATTELUUN

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 10:57
Julkaisija: Restel Oy

Suomen johtava ravintola- ja hotellialan yritys Restel palkkaa ensi kesäksi yli 100 uutta työntekijää eri puolille Suomea. Rekrytointi toteutetaan tänä vuonna täysin uudella tavalla ja kaikki hakijat kutsutaan haastatteluun.

 

Työn hakeminen ja saaminen eivät ole nykypäivänä helppoa. Monilla työnhaku saattaa tyssätä jo hakemuksen kirjoittamiseen, eivätkä he koskaan pääse haastatteluun asti kertomaan osaamisestaan. Helpottaakseen nuorten työnhakua, Restel on päättänyt tänä vuonna rekrytoida toisin ja kutsua kaikki kesätyönhakijat haastatteluun. ”Kasvotusten kohtaaminen kertoo usein enemmän kuin pelkkä kirjallinen hakemus, ja samalla voimme tarjota nuorille arvokasta kokemusta työhaastattelusta”, kertoo Restelin HR-koordinaattori Jari Pursiainen.

 

Kaikille avoin rekrytointitapahtuma

Restel rekrytoi uusia kesätyöntekijöitä 21.–23.3.2016 järjestettävässä Restel Speed Recruiting -tapahtumassa Helsingissä. Kauempana asuvat voivat osallistua tapahtumaan videopuhelun välityksellä.  Rekrytointitapahtumaan odotetaan osallistuvaksi yhteensä noin 200 kesätyönhakijaa, joista jokainen pääsee viiden minuutin pikahaastatteluun kertomaan omasta osaamisestaan.

 

Kesätöitä vailla? Vielä ehtii mukaan!

Tapahtuma on herättänyt ilahduttavan suurta kiinnostusta nuorten kesätyönhakijoiden keskuudessa. Saimme ennakkoon 157 hakemusta aina Ruotsia myöten”, kertoo Restelin HR-koordinaattori Sanna Abeng. Tapahtumaan voi kuitenkin osallistua myös ilman ennakkohakemusta. ”Paikan päälle voi saapua ansioluettelon kanssa, kaikki hakijat haastatellaan”, lupaa Abeng. ”Kannattaa kuitenkin varautua hieman jonottamaan”, hän jatkaa. Hakijoilta edellytetään positiivista asennetta ja intoa oppia uutta. Hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä.

 

Yli 100 nuorta saa kesätöitä

Rekrytointitapahtuman tavoitteena on löytää yli 100 uutta kesätyöntekijää Restelin toimipisteisiin eri puolille Suomea. Tapahtumassa rekrytoidut kesätyöntekijät tulevat työllistymään mm. Restelin BURGER KING®-, Rax Buffet- ja HelmiSimpukka-ravintoiloihin sekä Cumulus- ja Rantasipi-hotelleihin. Suurimmat työllistäjät tulevat olemaan kevään aikana Helsinkiin avattavat Meilahden ja Malmin Novan BURGER KING® -ravintolat. Määräaikaisten, kesän yli kestävien työsuhteiden ohella tarjolla on myös osa-aikaisia työsuhteita, mikäli hakijalla on mahdollisuus jatkaa työskentelyä kesän jälkeen esimerkiksi opintojen ohella.

 

Restel Speed Recruiting 21.–23.3.2016

BURGER KING®, Aleksanterinkatu 11, 00100 Helsinki                 

Ma 21.3. klo 9–18

Ti 22.3. klo 9–18

Ke 23.3. klo 12–16

 

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita seuraamaan rekrytointitapahtumaa itse valitsemanaan ajankohtana.

 

Lisätiedot:

Sanna Abeng, HR-koordinaattori, Restel Oy, +358 40  638 6737, sanna.abeng@restel.fi

Jari Pursiainen, HR-koordinaattori, Restel Oy +358 400 639 155 jari.pursiainen@restel.fi

RESTEL
Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 250 ravintolaa ja lähes 50 hotellia. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs