Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Reserviläisliiton johto tavattavissa 24.1. Seinäjoella

Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliiton johto tavattavissa 24.1. Seinäjoella

Kutsu.
Julkaistu: 21.01.2015 klo 10:30
Julkaisija: Reserviläisliitto tiedottaa

Reserviläisliiton hallitus kokoontuu lauantaina 24.1. Seinäjoella. Median edustajilla on mahdollisuus klo 09.30 tavata ja haastatella Sokos Hotel Vaakunan tiloissa liiton puheenjohtaja Mikko Savolaa, varapuheenjohtajia Osmo Suomista, Terhi Hakolaa ja Rauno Hauta-Ahoa sekä muita liittohallituksen jäseniä. Paikalla on myös Suomen Sotaveteraaniliiton toiminnanjohtaja Markku Seppä.

Tänä vuonna 60 vuotta täyttävän Reserviläisliiton hallituksen kokouksessa 1/2015 nimetään liiton varapuheenjohtajat ja valiokunta kuluvalle vuodelle sekä käsitellään ajankohtaisia asioita. Esityslistalla ovat mm. liiton kampanjointi kevään eduskuntavaalien yhteydessä, liiton 60-vuotistapahtumat ja -toiminnot sekä Kansallisen veteraanipäivän valtakunnallinen seppeleenlasku, jonka toteutetaan 27.4. yhdessä Sotainvalidien Veljesliiton, Suomen Sotaveteraaniliiton ja Rintamaveteraaniliiton kanssa.

Reserviläisliitto kantaa päävastuun koko maan kattavasta tapahtumasta, jonka tavoitteena on laskea seppeleet Suomen yli 600 sankarihaudalle. Lapin sodan päättymisestä tulee 27.4. kuluneeksi 70 vuotta. Lisätietoa laskutapahtumasta Reserviläisliiton veteraanityötä käsittelevältä intenet-sivustolta.

Lisätietoa antaa tarvittaessa myös Reserviläisliiton toiminnanjohtaja Olli Nyberg, olli.nyberg@reservilaisliitto.fi / 0400 640 755.

Suomen suurin maanpuolustusjärjestö

Reserviläisliitto on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö, johon kuuluu 345 paikallista yhdistystä ja noin 36.000 henkilöjäsentä. Aliupseereita jäsenistä on 60, miehistöä 27 ja upseereita neljä prosenttia. Armeijaa käymättömien osuus on vajaat 10 prosenttia.

Liiton tehtävänä on ylläpitää reserviläisten kenttäkelpoisuutta sekä suomalaisten maanpuolustustahtoa. Päätoimintamuotoja ovat ammunta, urheilu ja liikunta, maanpuolustustahdon hyväksi tehtävä työ, veteraanituki ja koulutus. Reserviläisliitto on jäsenenä Maanpuolustuskoulutusyhdistyksessä (MPK), jonka vapaaehtoiskouluttajista noin puolet on Reserviläisliiton jäseniä.

Reserviläisliiton puheenjohtajana toimii kansanedustaja Mikko Savola Ähtäristä. Lisätietoja osoitteesta www.reservilaisliitto.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs