Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Remontoijat suuntaavat viikonloppuna Lahteen

Lahden Messut

Remontoijat suuntaavat viikonloppuna Lahteen

Tiedote.
Julkaistu: 08.03.2016 klo 10:23
Julkaisija: Lahden Messut

Rakentamisen ja remontoinnin suurtapahtuma Raksa 2016 käynnistää jälleen rakentajien ja remontoijien kevään tulevana viikonloppuna Lahden Messukeskuksessa. Yli kolmensadan yrityksen tuotteet ja palvelut kokoava suurtapahtuma tarjoaa koulutusta, vinkkejä ja uusia ideoita niin kuluttajille kuin ammattilaisillekin. Tapahtuman erikoisteemoina ovat tänä vuonna saunat ja saunaremontit, kodin pienremontointi sekä turvallinen ja toimiva koti. Raksa-messut järjestetään 11.-13. maaliskuuta.

Neuvoja pieniin ja suuriin projekteihin
Raksa-messujen ohjelma tarjoaa ajankohtaista asiaa ja uusia ideoita rakentamiseen, remontointiin sekä sisustamiseen. Luvassa on tietoa muun muassa maalämmöstä, tarpeenmukaisesta ilmanvaihdosta ja putkiremonteista. Tapahtuman isäntäpari, TV:stä tutut puuartenomi Uolevi Nurmi ja sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen neuvovat messuvieraita sisustuspulmissa ja nikkarointiin liittyvissä kysymyksissä. Raksan Lastenhuoneideat -teemaosasto herättää uusia ajatuksia eri-ikäisten lasten huoneiden sisustamiseen vauvan ensimmäisestä omasta huoneesta nuoren aikuisen muunneltavaan tilaan. Osaston ovat suunnitelleet ja toteuttaneet Koulutuskeskus Salpauksen viimeisen vuoden opiskelijat Kaisa Vallinen ja Riikka Miettinen. Messuviikonloppuna on kattavan asian lisäksi tarjolla myös viihdettä, kun Starkin ohjelmalavalle nousevat Ilpo Kaikkonen, Aki Samuli ja Konsta Hietanen.

Ilmaista koulutusta
Pientalorakentamisen Kehittämiskeskus ry
toteuttaa jälleen Raksan yhteydessä koulutuksia rakentajille, remontoijille ja taloyhtiöiden asukkaille. Ensimmäistä kertaa mukana ohjelmassa on piha- ja puutarhakoulu.
Perjantaina 11.3. Raksan yhteydessä järjestettävä seminaari käsittelee Riskitöntä rakentamista ja turvallista asumista. Muun muassa pelastuslaitoksen, Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA:n sekä rakennusvalvonnan näkökulmia esille nostavan tilaisuuden järjestää Raksa-toimikunta yhteistyössä Kiinteistöliitto Päijät-Hämeen ja Lahden kaupungin kanssa.

Messuille kätevästi bussilla
Raksa-messuille järjestetään perinteisesti ilmainen nonstop -bussikuljetus VR:n kaukoparkkialueelta ja Lahden Matkakeskuksesta keskustan (pysäkki Sokos Hotel Seurahuoneen edessä) kautta Lahden Messukeskukseen.

Raksa-messut Lahden Messukeskuksessa 11.-13.3.2016
Aukioloajat: perjantaina ja lauantaina klo 10-17, sunnuntaina klo 10-16

Raksa-lehdistötilaisuus Lahden Messukeskuksen kokoustiloissa perjantaina 11.3.2016 klo 11.00. Tilaisuudessa käynnistetään valtakunnallinen rakentamisen Laatuteko –kilpailu sekä palkitaan  Vuoden Rakentaja.

Lisätietoja: www.raksamessut.fi
Ennakkolipunmyynti: liput.lahdenmessut.fi

Lahden Messut Oy
Projektipäällikkö Jonna Järvelä, p. 040 824 1273, jonna.jarvela@lahdenmessut.fi
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Minna Helminen, p. 0400 617 640, minna.helminen@lahdenmessut.fi

Liitetiedostot

Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuistaan. Toiminnan oleellisena osana ovat myös näytteilleasettajille tarjottavat suunnittelu- ja rakennuspalvelut sekä messukalusteiden ja -tarvikkeiden vuokraus. Lahden Messut toimii yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana erilaisissa messuissa ja tapahtumissa. Uudistuneen Lahden Messukeskuksen tilojen vuokraus näyttelyille, messuille, seminaareihin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja konsertteihin on tärkeä osa Lahden Messujen palvelutoimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs