Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Rekrytointipalvelu Sihti palvelee nyt myös Turussa

Rekrytointipalvelu Sihti

Rekrytointipalvelu Sihti palvelee nyt myös Turussa

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2016 klo 08:32
Julkaisija: Rekrytointipalvelu Sihti

Suomen nopeimmin kasvava henkilöstöalan yritys Rekrytointipalvelu Sihti Oy jatkaa laajenemistaan. Nyt myös turkulaiset yritykset ja työnhakijat voivat kohdata toisensa Sihdin asiantuntevan palvelun äärellä.

 Sihdin Lounais-Suomen toimiston vetäjä Tuomo Saarni vannoo tinkimättömän osaamisen, palveluhalun ja paikallisuuden nimiin. ”Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa on paljon teollisia toimijoita, high-teciä, bio- ja kemianteollisuutta sekä IT:tä, ja tähän tarpeeseen Sihdin vahva toimialaosaaminen osuu juuri kohdalleen”, Saarni kuvaa.

Myös Rekrytointipalvelu Sihdin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Annala näkee asiakkaiden toimialojen tuntemisen vahvuudeksi, joka takaa täysosumien löytymisen – niin työnantajalle kuin työnhakijallekin. ”Me emme ole perinteisesti vain henkilöstöhallinnon ammattilaisia, vaan olemme hankkineet kannuksemme toimialoilta, joille tarjoamme palveluita. Siksi meillä esimerkiksi teollisuuden rekrytointeja tekevät ovat olleet itse teollisuuden palveluksessa tuotantotehtävissä. Toimipisteiden ihmisillä on koko konsernin osaaminen käytössään, ja siksi tuloksetkin ovat kannustavia. Paikallisella palvelulla on kuitenkin suuri merkitys asiakkaille. Niinpä myös Tuomo Saarni taitaa niin Porin kuin Turunkin puheenparren”, Annala hymähtää.

Turun ydinkeskustassa Sihdin toimintaa johtava Saarni on hypännyt henkilöstöpalvelualalle IT-konsultoinnin maailmasta. ”Henkilöstöhaasteiden moninaisuus ja henkilöstötarpeisiin vaikuttavat, muuttuvat liiketoimintamallit tulivat liiketoimintajohtajan positiossa varsin tutuiksi. Olenkin ollut monesti asiakkaan osassa, kun on etsitty ratkaisuja tekijäpulaan tai yrityksen osaamisen kehittämiseen. On hienoa päästä nyt astumaan toiselle puolelle ja edistämään monia hyviä asioita eli parantamaan yritysten liiketoimintaa ja työllistämään ihmisiä.”

Rekrytointiin ja henkilöstövuokraukseen keskittynyt Sihti perustettiin Tampereella vuonna 2009 ja se on kasvanut seitsemässä vuodessa alan kymmenen suurimman toimijan joukkoon. Sihti toimii tällä hetkellä Turun lisäksi Tampereen, Helsingin, Oulun, Hämeenlinnan, Lahden, Kuopion, Jyväskylän ja Kajaanin talousalueilla.

 

Lisätietoja:

Tuomo Saarni, aluejohtaja Lounais-Suomi, p. 040 528 7167, tuomo.saarni@sihti.fi, Maariankatu 1 B, 2. Krs, 20100 Turku

Jukka-Pekka Annala, toimitusjohtaja, p. 050 444 4455, jukka-pekka.annala@sihti.fi

 

Rekrytointipalvelu Sihti Oy on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen. Kauttamme työllistyy kuukausittain parhaimmillaan lähes tuhat työntekijää, ja teemme vuosittain noin 300 rekrytointia. Palvelemme kaikenlaisia ja kokoisia yrityksiä ympäri Suomen. Tarjoamme samasta osoitteesta vaivattomasti kaikki yritysten tarvitsemat rekrytoinnit, henkilöstövuokraukset, tolkut ratkaisut henkilöstöjohtamiseen sekä työpsykologipalvelut.

Haluamme kasvaa asiakkaidemme lähellä, yhdessä työntekijöidemme kanssa. Siksi Lounais-Suomen luottopelaajat tavoittavat meidät Turusta, ihan ydinkeskustasta. Mutta soita tai viesti toki meille, niin me löydämme kyllä sinun luoksesi. Puhelinnumeromme on 040 528 7167.

Lisätietoja Sihdistä ja täysosumistamme voit lukea verkkosivuiltamme osoitteesta www.sihti.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs