Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Rax Buffet lanseeraa Suomen nopeimman take away -konseptin

Restel Oy

Rax Buffet lanseeraa Suomen nopeimman take away -konseptin

Tiedote.
Julkaistu: 06.06.2016 klo 10:15
Julkaisija: Restel Oy

Onko lounastauko liian lyhyt? Iskeekö kiljuva nälkä nanosekunnissa? Onko kiire kesämökille? Pitäisikö piknikillä olla jo? Ratkaisu on Rax Box, Rax Buffetin uusi nopea ja monipuolinen take away -laatikko, johon nopeimmat keräävät buffetista ruokansa mukaan jopa muutamissa sekunneissa.

 

”Tiedän aika monta mukavampaa ajanviettotapaa kuin noutoruoan odottelu, siksi Rax Buffetin uusi ja nopea instant take away on innovaatio minun makuuni. Rax Buffetissa on heti valmiina yli 50 vaihtoehtoa, joista nopeimmat keräävät omat suosikkiruokansa mukaan jopa muutamissa sekunneissa. Missä muualla tällainen voisi onnistua?”, intoilee Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

Rax Buffetin uusi take away -konsepti Rax Box tuo pikaisen helpotuksen nopeaan nälkään. Asiakas saa itse kerätä Rax Boxiin eli kätevään take away -laatikkoon haluamansa ruoat Rax Buffetin monipuolisesta, yli 50 vaihtoehtoa kattavasta valikoimasta. Perinteisen pizzan lisäksi tarjolla on mm. chicken wingsejä, lihapullia, makeita maissintähkiä sekä runsas, keväällä uudistettu salaattipöytä, josta löytyy sekä irrallisia salaattiaineksia että valmiita salaattisekoituksia.

 

Onko se oikeasti nopea? Tervetuloa testaamaan!

Rax Buffetin uuden take awayn nopeus pannaan kesäkuun aikana todelliseen testiin kaikille avoimen Rax Box Ralli -nopeuskilpailun muodossa.  Kilpailun ideana ei kuitenkaan suinkaan ole hotkia ruokaa vaan löytää Suomen nopein buffetkeräilijä. ”Kun ruoat saa kerättyä mukaansa nopeasti, jää enemmän aikaa olennaiseen eli itse ruoasta nauttimiseen”, summaa sekä kilpailun että koko uuden take awayn ajatusta Rax Buffetin Brand Manager Hanne-Mari Ahonen.

Rax Box Ralli alkaa Helsingistä 8.6., ja osakilpailuita järjestetään kesäkuun aikana yhteensä viisi eri puolilla Suomea. Jokaiseen osakilpailuun mahtuu mukaan 30 osallistujaa, joista kolme nopeinta pääsee Tampereella elokuussa pidettävään finaaliin. Finaalissa valittava Suomen nopein buffetkeräilijä palkitaan kisamatkalla Monzan F1-osakilpailuun.

Rax Box Ralli -osakilpailut

Ke 8.6.         Helsinki Aleksanterinkadun Rax Buffet klo 13 alkaen

Ma 13.6.       Tampere Koskikeskus klo 13 alkaen

To 16.6.        Turku Hansa klo 13 alkaen

Ma 20.6.       Kuopio klo 13 alkaen

Ti 21.6.         Oulu Ideapark klo 13 alkaen

Kilpailu huipentuu elokuussa Tampereen torilla järjestettävään finaaliin.

 

Lisätiedot:

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager Rax Buffet, Restel Ravintolat Oy, +358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

Liitetiedostot

Rax Buffet on helppo, nopea ja edullinen perheravintola, jonka monipuolisesta ja laadukkaasta buffetpöydästä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun pizzasta salaattiin. Rax-ravintoloissa voit syödä ja juoda kiinteällä hinnalla mitä haluat ja niin paljon kuin haluat. Rax Buffetin tuotteita voit ostaa myös mukaan. Vuonna 1994 perustettuun Rax Buffet -ketjuun kuuluu 26 ravintolaa 21 paikkakunnalla ympäri Suomen. Raxin asiakkaat kerryttävät ostoksistansa joko PINS- tai K-Plussa-pisteitä. www.rax.fi 

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu lähes 50 hotellia ja yli 200 ravintolaa. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista ja sen liikevaihto vuonna 2015 oli 386,2 M€. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki - Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. BURGER KING®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs