Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Rahoittajaraati siivittämään Yllätetään yhteiskunta Grand JAM -ideoiden monistamispäivää

Yllätetään yhteiskunta

Rahoittajaraati siivittämään Yllätetään yhteiskunta Grand JAM -ideoiden monistamispäivää

Tiedote.
Julkaistu: 26.02.2015 klo 06:48
Julkaisija: Yllätetään yhteiskunta

Helsingissä 4.6.2015 järjestettävässä Yllätetään yhteiskunta Grand JAM -ideamonistamossa on mukana kuntien, yritysten, järjestöjen ja median lisäksi rahoittajia julkiselta ja yksityiseltä sektorilta. Tapahtumassa on mukana  myös sijoittaja Ari Lahti, Leijonan luolastakin tuttu ICECAPITAL Pankkiiriliike Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Lahti on myös mm. Suomen lasten ja nuorten säätiön neuvottelukunnan jäsen. Ari Lahti kertoo haluavansa olla mukana edistämässä uutta tapaa monistaa ideoita ja etsimässä uusia rahoitusmalleja edistämään Suomen nousua.

 

         – Nämä Yllätetään yhteiskunta -ryhmän synnyttämät ideat on tosi mahtavia juttuja ja niitä yksinkertaisesti on vietävä käytäntöön. Tällaiset täysin uudenlaiset kaikkia suomalaisia hyödyttävät ideat vaativat myös täysin uudenlaista ajattelua niiden monistamisen rahoittamiseen. Siksi minä lähdin mukaan tähän ideamonistamon rahoittajaraatiin.

 

Grand JAM -ideamonistamossa annetaan osallistujien käyttöön 100 Yllätetään yhteiskunnan synnyttämää ideaa. Kuten kansainvälisestikin merkittäväksi nousseessa Slush-tapahtumassa, myös Grand JAM -ideamonistamossa rahoittajien rooli on avainasemassa ideoiden viemisessä käytäntöön. Grand JAMissa rahoittajat ja ideoita hakevat kohtaavat, ideoiden toteutukseen ja levittämiseen on mahdollista saada paikan päällä rahoitusta ja neuvoja rahoituksen hankkimiseen.

Lisätietoja: Jari Raitanen 050 9954440

 

Ryhmä ennakkoluulottomia yritysjohtajia perusti Yllätetään yhteiskunta -ryhmän vuonna 2007 synnyttämään uudenlaista public-private-people -yhteistyötä. Yllätetään yhteiskunta -hankkeista pisimmälle on ehtinyt Kohti hiilineutraalia kuntaa eli HINKU, jota tällä hetkellä vetää Suomen Ympäristökeskus. Toinen merkittävä ja tunnettu idea on nuorten työttömyyden ehkäisemiseen pyrkivä Uusien mahdollisuuksien tori. Yllätetään yhteiskunta luo ennakkoluulottomia ja ennen näkemättömiä toimintamalleja yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseen yritysten ja julkisen sekä kolmannen sektorin yhteistyönä. 

 

Lisätietoja: Jari Raitanen, 050 995 4440

info@devoi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs