Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Pyhä Unplugged –festivaaleilla elokuussa ”paras ohjelma ikinä”

Pyhätunturi

Pyhä Unplugged –festivaaleilla elokuussa ”paras ohjelma ikinä”

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2016 klo 13:08
Julkaisija: Pyhätunturi

– Jälleen kerran paras ohjelma ikinä, kiteyttää Pyhä Unpluggedin taiteellinen johtaja Mato Valtonen tulevan kesän festivaalien sisällön.

Nyt jo 19. kertaa järjestettävä luontokonserttien festivaali tuo Pyhätunturin lavoille huippuesiintyjät ja ennen kokemattoman monipuolisen ohjelman. Se on myös yleisön mieleen, sillä lipunmyynti on käynnistynyt vilkkaasti.

Festivaaleilla esiintyvät elokuun alussa muiden muassa Juha Tapio, Suvi Teräsniska, Paula Koivuniemi, Sonata Arctica, Atomirotta, Lenni-Kalle Taipale, Jukka Orma, Laura Voutilainen, Kari Peitsamo, Pirkka-Pekka Petelius, Sami Pitkämö, Marzi Nyman, M.A. Numminen, Pedro Hietanen, Waltteri Torikka, Anders Karkea, Timo Rautiainen & Jussi Lampi ja Peer Gynt. Tapahtuman housebändinä soittaa SVY.

Mato Valtosen mukaan Pyhä Unpluggedin perustana ovat edelleen upeat luontokonsertit. Niiden rinnalla tapahtumaa on kehitetty yhteistyössä tunturin toimijoitten kanssa ja konsertteja on tarjolla Aittakurun, Tajukankaan laavun ja Pyhätunturin huipun Tsokan lisäksi Revontulikappelissa, Hotelli Pyhätunturin ravintolassa, Sportbarissa sekä Carlsberg-talossa.

– Aittakurun uskomaton akustiikka ja kurun taika kutsuvat vuosi vuodelta musiikin ystäviä nauttimaan tunturin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Kaikki perinteiset elementit ovat tietysti mukana myös tänä kesänä. Nyt ne on hiottu huippuunsa, Valtonen kertoo.

Musiikin monitoimimies Mato Valtosella on vankka kokemus Pyhän perinteisen, pitkän viikonlopun mittaisen festivaaliohjelmiston suunnittelemisesta, sen monipuolisuudesta ja jopa yllätyksellisyydestä.  

Sympaattista festaritunnelmaa luo valtakunnan ykkösartistien lisäksi yleisö. Valtosen sanoin ”jokainen vieras on myös yksi tapahtuman artisteista”.

Pyhä Unplugged on musiikin ja tunnelman lisäksi myös ohjattuja aktiviteettejä Pyhän jylhissä maisemissa. Tarjolla on esimerkiksi patikkaretki, joka vie Pyhän kansallispuiston upeimpien nähtävyyksien äärelle Isokurun, Pyhäkasteen putouksen, Uhriharjun ja Karhunjuomalammen maisemiin. Lauantain maastopyöräretki päättyy Tajukankaan konserttipaikalle.

 

Pyhä Unplugged 3.–7.8.2016 Pyhätunturilla: http://pyha.fi/unplugged

Lisätietoja: Mato Valtonen, Pyhä Unplugged, Taiteellinen johtaja, mato.valtonen@me.com

Kuvia kuvapankista: http://rukakeskus.digtator.fi:80/public/7a23ce3c9968.aspx

 

Rukakeskus-konserni on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, rinneravintola-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 24 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 200 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs