Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Postialan neuvottelut jatkuvat torstaina

Palvelualojen työnantajat PALTA ry

Postialan neuvottelut jatkuvat torstaina

Tiedote.
Julkaistu: 24.11.2015 klo 16:27
Julkaisija: Palvelualojen työnantajat PALTA ry

Palvelualojen työnantajan Palta ja Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU neuvottelivat tiistaina valtakunnansovittelija Minna Helteen johdolla. Osapuolet jatkavat neuvotteluja valtakunnansovittelijan johdolla jälleen ylihuomenna torstaina klo 13 alkaen.

PAU antoi illalla 23.11. jälleen uuden lakkovaroituksen. Lakkovaroituksia on annettu useille paikkakunnille eri tehtäviin ja eri päiville 8.12. saakka. Tarkat lakkotiedot löytyvät Postin sivuilta www.posti.fi

PAU on myös asettanut kaikki työehtosopimuksen piirissä olevat työntekijät ylityökieltoon 13.11. alkaen.

AKT ilmoitti 23.11. tukitoimista, jotka kohdistuvat DHL:n liiketoimintaan valituissa satamissa maanantaista 30.11. alkaen. AKT:n jäsenet eivät käsittele Deutsche Post DHL Groupin (DHL) yksiköitä, eikä niissä tulevia tai lähteviä lasteja Hamina-Kotkan, Helsingin, Hangon, Turun, Naantalin ja Rauman satamissa. Tukitoimet ovat voimassa toistaiseksi.

IAU ilmoitti 24.11. tukitoimista 30.11.-1.12. IAU:n jäsenet eivät osallistu Suomen lentoasemilla lähtevän postin käsittelyyn eivätkä toimita miehistön ruoka-annoksia erillisille postilennoille.

Myös Merimies-Unioni ilmoitti tukitoimista 24.11. Ne aloitetaan 30.11. klo 6.00 alkaen. Unionin jäsenet eivät ota DHL:n yksiköitä rahti- eikä matkustaja-aluksiin, yhteysaluksiin, lauttoihin, losseihin eikä muihinkaan kuljetusvälineitä tai lastia kuljettaviin aluksiin. Myös nämä tukitoimet ovat voimassa toistaiseksi.

Lisätiedot:
varatoimitusjohtaja Tuomas Aarto, Palta, p. 040 152 0073

Palta on palvelualoja edustava elinkeino- ja työmarkkinajärjestö. Paltalla on 1 700 jäsentä, jotka toimivat logistiikan, informaation ja viestinnän, huollon ja kunnossapidon, yritys- ja asiantuntijapalvelujen, hallinnon ja tukipalvelujen sekä viihteen ja virkistyksen toimialoilla. Palta vastaa myös finanssialan työmarkkinatoiminnasta ja on EK:n suurimpia jäsenliittoja.

www.palta.fi
@PALTAry

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs