Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Kotimaa » Pokémon GO -tiedettä Heurekassa 10.9. klo 12-16

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Pokémon GO -tiedettä Heurekassa 10.9. klo 12-16

Tiedote.
Julkaistu: 01.09.2016 klo 14:14
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus


Poketa, lureta ja valtaa gym! Vaihda vinkkejä muiden pelaajien kanssa ja kuuntele, kun professori ja väitöskirjatutkija kertovat Pokémon GO:sta ja lisätystä todellisuudesta.

Heurekassa tarjotaan tiedettä ja tietoa hittipelistä niin vasta-alkajille kuin gymin leadereillekin. Lisäksi luvassa on luret kaikilla kuudella Heurekan alueen stopilla kello 11–16! Tapahtuman aikana Heurekan gymin valloittaneille on jaossa ruutukaappausta näyttämällä kaikkiaan 200 voittajapinssiä.

Etkö tiedä, mistä ilmiössä on kyse? Epäilyttääkö koko peli? Tapaat Heurekassa myös Vantaan kaupungin varhaiskasvatuksen asiantuntijoita ja pelaavia perheitä. Syitä Pokémon GOn suosioon ja näkymiä pelaamisen tulevaisuuteen kertovat professori Frans Mäyrä ja väitöskirjatutkija Johannes Koski.

Tapahtuman ohjelma on maksuton, mutta Heurekan näyttelyihin tarvitaan pääsylippu. Tapahtuman aikana sisätiloihin mahtuu kerrallaan 500 kävijää ja auditorioon 220. Pokestopeille yltää Heurekan edustalta. Parhaita paloja ohjelmasta voi seurata livenä ja myöhemmin tallenteina Heurekan Facebookista.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä tiedekeskus Heureka, PokemonGoFinland ja Vantaan kaupungin varhaiskasvatus.

Pokémon GO -miitti Heurekassa 10.9. kello 12-16.

OHJELMA:

12.00-12.45 Mikä sai Pokémon GO –pelin valloittamaan maailman? Väitöskirjatutkija Johannes Koski, Turun yliopisto. Auditoriossa.

12.45-13.00 Pokémon GO pelikokemuksena. Sanna Holm, PokemonGoFinland.  Auditoriossa.

13.00-14.00 Pokémon GO antaa esimakua tulevaisuudesta. Professori Frans Mäyrä, Tampereen yliopisto. Auditoriossa.

14.00-14.30 Mikä sai Pokémon GO –pelin valloittamaan maailman? Väitöskirjatutkija Johannes Koski, Turun yliopisto. Toinen esitys. Auditoriossa.

12.00-16.00 Kysy varhaiskasvatuksen asiantuntijoilta ja juttele pelaavien perheiden kanssa. Yhteistyössä Vantaan kaupunki. Heurekan aulassa.

Vinkkejä pelaajille. Yhteistyössä PokemonGoFinland.
 Auditorion edustalla kello 12–16.

Mihin Pokémon Go –peliä voi käyttää? Vinkkejä vanhemmille, opettajille ja pelaajille.Mediatutkimuksen ja tietojenkäsittelytieteen opiskelijat kertovat. Pikkuaulassa kello 12-16.

Kuusi takuulurea Heurekan alueella kello 11-16. Heureka Illusion Logo, Heureka Stone Park, Yksikotiset, Kolmiheteiset, Nostokurki ja Heurekan tuulimylly.

Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia. Lue lisää tapahtumasta täältä: http://www.heureka.fi/fi/pokemon-go-tapahtuma-heurekassa

Lisätietoja:

Paula Havaste
Vastaava tapahtumatuottaja
paula.havaste@heureka.fi
puh. 040 9015375

Siina Vasama
Tapahtumatuottaja
siina.vasama@heureka.fi
puh. 040 9015260

 

Liitetiedostot

Tiedekeskus Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Heurekassa voi kokeilla oivaltamisen iloa vuorovaikutteisissa näyttelyissä, planetaariossa, oppimisohjelmissa ja tapahtumissa. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs